Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 jan, 2018

Streama Celta Vigo – FC Barcelona: Live från Copa del Rey

Ikväll så kommer det spelas fotboll i spanska cupen – Copa Del Rey. En av matcherna som spelas är Celta Vigo mot FC Barcelona.

Om du behöver hjälp med att kunna streama Celta Vigo – Barcelona live på nätet så är detta möjligt. Genom att ta hjälp av våra tips på live stream så kommer du komma till en sida som sänder matchen.

Det finns de sajter som kommer att sända Celta Vigo – Barcelona stream helt utan problem inom Sveriges gränser. Läs gärna mer för att vet hur du kan kolla på matchen via dator, mobil eller TV.

  • Avspark: Den 4/1, kl. 19:00
  • Arena: Estadio Balaídos
  • Turnering: Copa del Rey
  • Live stream: bet365

Kolla på matchen online

Det är fullt möjligt att få tillgång till alla matcher som spelas i Copa del Rey på internet. Det finns ett flertal sajter som har rättigheter att sända matcherna.

Den sajt som vi håller som favoriter när det kommer till Copa del Rey streams är bet365. Där kommer du att kunna se matcherna helt utan att betala. Det enda du behöver se till är att du har ett konto laddat med minst 50 kr. Dessa pengar kommer du inte behöva för att se fotboll streams. Istället kan du använda dessa pengar för att spela på odds.

Genom att streama Celta Vigo – FC Barcelona så kan du följa utveckligen i matchen live. Precis som på TV, fast med den stora skillnaden att du kan välja vilken enhet du helst vill se matchen på.

Inne hos bet365 så kommer du kunna använda dig av en mobil, surfplatta eller dator. Med hjälp av en HDMI-sladd så kan du även streama Celta Vigo – Barcelona på din TV.

Som medlem inne hos bet365 så kommer du även kunna se La Liga live streaming. Även dessa matcher har bettingsajten rättigheter att visa.

Du kan enkelt få tillgång till matchen, och hundratusentals andra sport events genom att följa stegen här nedanför.

  1. Ta dig till bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Ha 50 kronor på ditt konto
  4. Streama Celta Vigo vs FC Barcelona

guidetti lämnar celta vigo

En av Guidettis sista matcher?

John Gudetti kommer att finnas med i den trupp som ska ta emot FC Barcelona. Just nu florerar dock en hel del rykten om att den svenska anfallaren är påväg ifrån Celta Vigo.

Det innebär att detta kanske är en av de sista matcher som John Guidetti spelar i den ljusblåa tröjan på Estadio de Balaidos.

Det ryktas om att Alaves i La Liga är sugna på den glädjespridande Guidetti. Ännu är troligen inte sista ordet sagt om framtiden för honom. Vi har säkerligen anledning till att återkomma i ärandet här på Sportal.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar