Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 okt, 2017

Streama Bulgarien – Frankrike: Live från VM-kval

Är det någon annan match som är av betydelse för oss svenskar under VM-kvalsmatcherna. Då är det matcherna som kommer att spelas i samma grupp som det svenska landslaget befinner sig i.

Här kommer vi hjälpa dig att hitta en Bulgarien – Frankrike stream online. Det är perfekt för att kolla in matcherna som kommer påverka Sveriges väg till VM.

Att streama Bulgarien – Frankrike i VM-kvalet är intressant. Skulle fransmännen spela oavgjort, eller förlora. Då har Sverige goda chanser att vinna sin kvalgrupp, och gå direkt till fotbolls-VM 2018.

  • Avspark: Den 7/10, kl. 20:45
  • Turnering: VM-kval, grupp A
  • Visas hos: Dplay & Eurosport Player

Se Bulgarien – Frankrike

Det är knappast hjärnkirurgi att streama Bulgarien – Frankrike. Faktum är att du kan hitta en live stream till matchen på samma sajt som du även kan se Sveriges landslag.

Inne hos Dplay och Eurosport Player så kommer du som medlem att kunna se massor av heta kvalmatcher. Det innebär att du inte bara kommer att kunna se Bulgarien – Frankrike live hos dem. Utöver den matchen så kommer du även att live streama Nederländerna (Holland) – Sverige i VM-kval. Det kommer även finnas en Vitryssland – Holland stream för de som vill se ännu en match från samma VM-kvalsgrupp.

Att kolla på Bulgarien – Frankrike via live stream är inte . Att streama VM-kval med Dplay eller Eurosport Player kräver att du är en premium-medlem. Det innebär att du har uppgraderat ditt konto med ett sportpaket.

Att skaffa premium inne hos Dplay eller Eurosport kommer att kosta dig 79 kr i månaden. Efter att du godkänt köpet så kommer du kunna streama VM-kvalsmatchen mellan Bulgarien – Frankrike.

Nedanför så kommer vi med en liten lista förklara för dig vilka steg som finns. Ta dig genom detta steg för att kunna streama VM-kval, samt massor av annan sport.

  • Gå till Dplay eller Eurosport Player
  • Registrera ett konto
  • Köp premium
  • Starta din Bulgarien – Frankrike stream

Det är självklart möjligt att streama matchen direkt på din dator. Notera gärna att det även är möjligt att se Bulgarien – Frankrike live i din mobil eller surfplatta.

VM-kval gruppen

Det är minst sagt en spännande avslutning på VM-kvalet som gäller för de lag som är inblandade i avancemanget.

Just nu handlar det främst om Frankrike, Sverige, Holland och Bulgarien. Det är de enda lagen i VM-kval grupp A som kan ta sig vidare till VM, eller till Play-off.

Allra bäst läge har just nu Frankrike som leder ensamma gruppen med 17 poäng. Endast en poäng bakom jagar det svenska landslaget.

För att Sverige ska ta sig vidare till Play-off så gäller de att hålla Bulgarien och Holland bakom sig. Något som just nu ser ganska ljust ut.

Mycket kan hända, och mycket kommer att hända i gruppen. Det kan vi med säkerhet meddela. Förhoppningsvis så kommer Frankrike att tappa poäng mot Bulgarien. Då har Sverige ett drömläge att vinna sin grupp i VM-kvalet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar