Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 mar, 2017

Betta på Champions League – Vinn 100 % mer!

Att spela på odds samtidigt som du använder ett erbjudande är ett vinnande koncept. Det finns en lång rad erbjudanden som låter dig spara, eller vinna mer pengar än vad du normalt sett skulle göra.

Det är därför väldigt smart av dig att kolla in lite olika erbjudanden som finns på nätet innan du väljer att gå vidare till alla odds, och lägger ditt tips.

Här kommer vi att tipsa om en fördelaktig kampanj som kommer låta dig vinna upp till 100% mer om ditt spel skulle visa sig vara helt rätt. Kolla in hur erbjudandet fungerar, och hur du kan använda dig av det här nedanför.

Så vinner du extra mycket pengar!

Är du intresserad av att spela på Champions League, eller på någon av de största & bästa ligorna i Europa. Just nu kan du dubblera din vinst när du tippar på fotboll inom Premier League, La Liga, Serie A, eller tyska Bundesliga.

För att dra nytta av detta erbjudande så behöver du först och främst vara en medlem inne hos bet365. När du väl har sett till att du har ett spelkonto inne på denna bettingsida, så kan du direkt vara med och spela på odds med dubbelt så stora vinster.

Det som du behöver göra är att lägga till ett flervalsspel inför matcherna startar. För att bet365 ska förstärka din vinst så behöver du lägga till minst tre matcher i din spelkupong.

Nedan kommer du att hitta en tabell där du enkelt & snabbt se hur bet365 kommer att gynna dig som satsar på flera matcher i en och samma spelkupong. Du hittar även ett förtydligande om hur du tar del av denna kampanj. Steg för steg!

  • Skapa ett spelkonto, eller logga in på bet365
  • Lägg ett flervalsspel med minst tre matcher
  • Få en förstärkning på dina eventuella vinster
  • Desto fler matcher du lägger till, desto bättre förstärkning kommer du att få!
  • Kampanjen gäller endast på fotbollsmatcher från Champions League, Premier League, Serie A, La Liga & Bundesliga
Speltyp Förstärkning
Tripplar 5%
Fyrlingar 10%
Femlingar 10%
Sexlingar 20%
7-val 30%
8-val 40%
9-val 50%
10-val 60%
11-val 70%
12-val 80%
13-val 90%
14-val och uppåt 100%

Bet365 – Alltid bra odds!

Vi känner oss väldigt nöjda med att kunna rekommendera dig vidare till bet365. Det är världens största bettingsida inom fotboll & sport. Därför är det inte konstigt att de hela tiden delar ut kampanjer för att fortsätta vara det självklara alternativet spelare i Sverige & övriga världen.

Förutom dessa kampanjer och erbjudanden som spottas ut av bet365, så kommer du även kunna spela med nätets bästa odds. Det är många som skulle säga att det är bet365 är en spelsida som är bäst inom sport. Vilket även kan bekräftas i vår sida där vi jämfört sidor med bästa oddsen på nätet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar