Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 dec, 2017

Bästa sporten under jul & nyår 2017

Det är inte helt ovanligt att det erbjuds flera sjysta matcher och turneringar runt jul och nyår. Både när det kommer till europeisk fotboll och JVM i hockey.

Här kommer vi hjälpa dig med att få koll på vilken sport som du kan se fram i slutet av 2017. I vårt schema så kommer vi ta fram de matcher som spelas från den 23 december till 1 januari.

Se till att du inte missar att kräma ut det sista som finns att njuta av i sportväg av detta fantastika sportår.

Schema med sport (23 dec – 1 jan)

I vårt schema så har vi tagit med de största matcherna och turneringarna som kommer att spelas. Se till att hålla dig uppdterad om du vill bland glöggen med sport via live stream.

Vi utlovar heta matcher från bl.a. Serie A och La Liga. Till exempel så har vi ett El Clasico att följa.

23 december

13:00

  • Real Madrid – FC Barcelona

20:45

  • Juventus – AS Roma
  • Manchester United – Leicester City

26 december

18:00

  • Premiärmatch av JVM 2017

20:00

  • Sverige – Vitryssland (JVM)

28 december

22:00

  • Tjeckien – Sverige (JVM)

29 december

10:20

  • Alpint, världscupen (Damer & herrar)

30 december

20:00

  • Sverige – Schweiz (JVM)

31 december

09:00

  • ATP-touren i Brisbane startar

1 januari

18:30

  • Everton – Manchester United (Premier League)

Hämta erbjudanden på betting under jul

Vi känner till att många bettingsidor online väljer att erbjuda extra mycket spännande kampanjer under julen och nyår. Detta för verkligen krama ut det som finns kvar av året innan vi går mot 2018.

Det allra bästa du kan göra för att hitta odds & betting bonusar online under jul och nyår är att hålla dig uppdaterad hos oss på Sportal. Hittar vi ett bra erbjudande som verkligen kan hjälpa dig att spela på odds. Då kommer vi självklart dela med oss av dessa kampanjer. Detta för att att våra läsare ska kunna få så bra chanser som möjligt att vinna pengar under jul och nyår.

Många sajter har tidigare under december valt att erbjuda julkalendrar. Dessa julkalendrar ger dig som spelare dagliga erbjudadanden att använda på t.ex. betting.

Allra störst bonusar och erbjudanden kommer gisswningsvis erbjuds under julafton eller nyår. Med vår erfarenhet så känner vi till att flera sajter storsatsar under denna tiden på året.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar