Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 jul, 2018

Atletico Madrid – Arsenal: Streama matchen, inför & laguppställning

Läs allt inför Atletico Madrid – Arsenal, från införrapport till troliga laguppställningar och hur du kan göra för att streama matchen.

Titta på Atletico Madrid – Arsenal 26/7

Är du intresserad av att titta på Atletico Madrid – Arsenal, men saknar den TV-kanal som sänder matchen? Ingen fara, vi har lösningen till hur du ändå kan se matchen direkt.

Bet365 visar fotboll från hela världen, och en av matcherna som sänds är Atletico Madrid – Arsenal. Allt du behöver göra för att titta på matchen är att skapa ett konto och sätta in minst 50 kr, då får du tillgång till live-sändningen.

Sätt in 50 kr, streama Atletico Madrid – Arsenal och spela/betta på matchen samtidigt som du tittar. Matchen visas med avspark 13:35, och det går givetvis att se hela matchen från start till slut.

  • Match: Atlético Madrid – Arsenal, Champions Cup
  • Datum & tid: Torsdag den 26 juli, 13:35
  • Stream: Bet365

Trolig laguppställning, Atletico Madrid

Oblak

Solano- Rodriguez – Montoro – Juanfran

Koke – Partey – Rodri – Correa

Diego Costa – Vietto

  • Streama La Liga

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Hector Bellerin – Papastathopoulos – Mustafi – Kolasinac

Ramsey – Elneny – Guendouzi

Aubameyang – Lacazette – Mikhitaryan

Cupmatch under plågande hetta

Båda lagen är på plats i Singapore och tränar under svidande hetta. Åter dags för International Champions Cup. Arsenal ställs mot Atletico Madrid på asiatisk mark vilket blir den första matchen för mini-turneringen.

Arsenal har tränat med bra spelare under försäsongen då många av dem inte blev uttagna till sommarens VM. Emery kommer försöka utveckla sin spelidé som han sått in i spelare sedan matchen mot Boreham Wood den 14 juli som också slutade med en enorm 8-0 vinst.

Atletico saknar många viktiga spelare som Savic, Godin, Griezmann, Lucas Hernandez, Vrsaljko och Gimenez då alla har semesterledigt på grund av sent VM-spel. Dessa spelare är viktiga hörnstenar som bidrar till en stark defensiv och offensiv. Laget kommer därför att bestå av de yngre spelarna i klubben med inslag av viktiga spelare som Gamerio, Diego Costa, Koke och Juanfran, som förväntas agera som ledare för sitt lag på plan.

Intressant nog är hur spelarna i offensiven kommer att anpassa sig till Emerys 4-3-3 då Özil inte får den traditionella centrala offensiva rollen som han håller kär. Men Özil lär springa in på dessa områden.

Båda lagen har skillnader i spelstil, varav Simeones är defensiv och Emerys är offensiv. Förhoppningsvis somnar vi inte under matchen utan ser ett spel fyllt av spänning där Atletico kontrar och Arsenal pressar.

Speltips

Arsenal kommer att ha en lätt match mot mestadels oerfarna spelare. De lär dominera i bollinnehav och ha flest skott. Atletico kommer mest sannolikt att ligga tillbaks mycket och hoppas på en kontring som får bollen att sluta upp i nät. Atletico kommer kanske inte ens få ett skott på mål då Simeones spel mestadels inte kommer utmärkas av kvalité.

Vi tror att Arsenal tar hem vinsten, och spelar detta till 1.95 gånger pengarna på Bet365.

Artikelförfattare: Ahmed Kheniab

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar