Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 1 nov, 2017

Streama Athletic Bilbao – Östersund: Live från Europa League

Det är återigen dags för Östersunds FK (ÖFK) att spela match i Europa League. Ett returmöte väntar, och Athletic Bilbao står även denna gång för motståndet.

Vi kommer här att hjälpa dig streama Athletic Bilbao – Östersunds FK online. Det kommer nämligen finnas flera live streams från Europa League som du kan sända på mobil, surfplatta eller dator.

Kolla in vad du behöver veta innan du kollar på Bilbao – Östersund stream. Vi kan hjälpa dig med att ta reda på om det är att se matchen, eller om det kommer kosta dig pengar. Vi känner sedan länge till att det är populärt att streama Athletic – Östersund . Frågan är bara om det är möjligt.

Vi kommer även tipsa dig om hur du ser matchen på TV, om du hellre föredrar det före live streaming.

 • Avspark: Den 2/11-2017, kl 21:05
 • Arena: Estadio San Mames, Bilbao
 • Streama hos: Dplay & Eurosport Player
 • TV: Kanal 9
 • Live score & odds: bet365
 • Radiorapportering: P4

oddsa på athletic bilbao vs östersund fk

Se Athletic – Östersunds FK live stream

När det kommer till att streama Athletic Bilbao – Östersund live på nätet så finns det inte bara en sajt som kan hjälpa dig, utan två.

Både Dplay och Eurosport Player kommer att ha med matchen i deras tablåer, vilket gör det möjligt för oss i Sverige att se Bilbao – Östersund live. Det som du däremot behöver se till innan avsparken i denna Europa League match är att du fyller de krav som finns för att ta del av live streaming på dessa sidor.

Inne hos både Dplay & Eurosport så krävs ett abonnemang för att kunna se Athletic Bilbao – Östersunds FK stream. Det innebär att det inte är .

Att kolla på Bilbao – ÖFK live stream är därför inte möjlig inom Sveriges gränser. Att köpa upp rättigheterna för att kunna streama Europa League matcher kostar pengar för Dplay och Eurosport. Det leder i sin tur till att de inte kan erbjuda dig att streama Athletic Bilbao – Östersund online.

Det kommer däremot inte vara dyrt att få tillgång till sändningar från matchen. Ett abonnemang inne hos Dplay kommer endast kosta dig 79 kronor i månaden. Det finns tyvärr ingen chans att endast köpa live stream till matchen mellan Bilbao – Östersund via PPV (Pay per view)

Här nedanför går vi genom de steg som finns för att direkt få tillgång till Europa League streams, och hur du kan kolla på Athletic – Östersund online. Ta gärna hjälp av våra tips för att bli en av alla de som har tillgång till det bästa inom fotboll den 2/11.

Så streamar du matchen..

 • Gå till Dplay eller Eurosport Player
 • Skapa ett streamingskonto
 • Uppgradera med abonnemang (premium)
 • Gå till alla Europa League streams
 • Börja streama Athletic Bilbao – Östersunds FK

streama östersund i europa league

På TV

Det är möjligt att även se matchen på din TV. Detta om du hellre föredrar att kolla på fotboll på TV, istället för att streama Athletic Bilbao – Östersunds FK via mobil, iPad eller dator.

Många föredrar nämligen att kunna se Europa League på TV. Därför kan vi glädja denna skara människor med att matchen är fullt möjlig att se via en svensk TV-kanal.

Den TV-kanal som kommer att sända Athletic Bilbao – Östersund är Kanal 9. Där kommer du att kunna ta del av den sändning som startar ungefär en timme innan matchstarten 21:05. Där ges det tid till försnack innan matchen där de tar upp info och fakta som kan vara rolig at ta del av.

 • TV-kanal: Kanal 9
 • Sändningsstart: 20:00

athletic vs öfk

Live score

Om du inte kan, eller har möjlighet att streama Bilbao – Östersund, eller inte heller kan se den på TV. Då kan du alltid följa matchen live resultat och matchutvecklingen med bet365.

Inne hos bet365 så kommer de nämligen att ”tracka” matchen. Det innebär att du t.ex. kan se vart på planen som bollen befinner sig, och vilket lag som anfaller respektive försvarar.

Alla den information får du ut av bet365 som självklart även erbjuder dig att spela på matcherna med live odds.

Odds & speltips

Det är inne hos bet365 som vi hittar riktigt bra odds inför matchen. Dessa odds som just nu är aktuella för matchen kommer med stor sannolikhet att ändras inför matchstarten. Däremot så kan vi få en bild om ungefär hus oddsen inför Athletic – Östersund som du kan spela med.

Här nedanför kommer de odds som erbjuds i aktuell stund (Den 1/11, kl 14:30).

 • Athletic Bilbao – 1.44
 • Oavgjort – 4.50
 • Östersunds FK – 9.00

För att kunna spela på odds inför matchen så krävs det att du har ett konto hos bet365. Har du inte redan det, så kan du skapa ett konto hos bet365 här.

Sedan hoppas vi att du är helt klar för att ta del av all dramtik som matchen har att erbjuda.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar