Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 mar, 2017

Är du bäst på betting? – Testa Unibet BetUp

Med hjälp av Unibet BetUp så kan du spela om pengar mot andra spelare. Denna typ av oddsspel är helt ny för många, och är helt unik för Unibet. Vi rekommenderar dig att kolla genom den korta introduktionsvideo.

Genom att se videon så kommer du att få full koll på hur deras nya BetUp fungerar. Är du då en seriös spelare som anser dig vara expert på betting, så tror vi att du inte kan hålla dig från Unibets nya funktion.

Videon hittar du nedanför, och den sammanfattar egentligen allt som du behöver veta om BetUp. Vi kommer även att ta upp mer information om vilka sportevenemang som gäller för den nya typen av bettingspel.

Börja spela Unibet BetUp direkt!

Regler & vinnare!

Precis som videon beskriver det, så kommer du att få fram flera olika alternativ om vad som du tror kommer att hända i matchen.Din uppgift att gissa på de saker som du tror kommer att ske i matchen.

Har du lyckats att svara rätt så kommer du att belönas med poäng. Sedan gäller det att du visar dig vara en av de vassaste i Sverige på att kunna spela på liveodds. Dina poäng kommer nämligen att jämföras med alla andra svenska spelare som valt att spela med Unibet BetUp.

De spelare som lyckas att komma högt upp i denna lista kan förvänta sig en riktigt stor vinst med en låg insats.

Att vara med i ett spel av Unibet BetUp kostar dig minst 5 €, men kan se till att du vinner flera tusentals kronor. Under matchen mellan FC Barcelona – PSG så delades en pott ut med ett totalt värde på 95 645 kr.

Som du säkert förstår så finns det massor av pengar att vinna om du visar dig ha tur, eller bara råkar vara bäst på liveodds på nätet.

Vilka matcher kan du spela på live?

Det kommer inte vara tillgängligt att spela på alla matcher med hjälp av Unibet BetUp. Däremot så kommer de erbjuder denna form av livebetting på de absolut största matcherna. Därför kan vi redan nu räkna med matcher från t.ex. Champions League, eller när topplag spelar i Premier League, Serie A, La Liga & Allsvenskan.

När det kommer till spela livebetting under matchen, så är det något som redan idag är stort. Därför tror vi även att Unibet BetUp har en ljus framtid. Vi tror att många svenskar kommer uppskatta det community och den spelkänsla som skapas tillsammans av alla medlemmar inne på deras bettingsida.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar