Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 okt, 2018

Streama Djurgården – AIK: Se matchen via live stream

På söndag är det dags för Stockholmsderby, då Djurgården möter AIK. Läs om hur du gör för att titta på matchen online via live stream.

Streama Djurgården – AIK

Efter att landslagsuppehållet tagit slut är det återigen dags för oss att kunna titta på Allsvenskan. En av de första matcherna vi kan se är Djurgården – AIK. Många kommer att vilja kolla på detta Stockholmsderby, som visas på bästa sändningstid klockan 15:00 på söndag. I den här artikeln går vi igenom hur ni kan streama matchen live.

För att streama Djurgården – AIK på nätet behöver du ett konto och abonnemang på CMore, då det är CMore som visar matchen online. Skaffa ditt abonnemang och se matchen live på nätet.

Matchen sänds i HD-kvalitet, och det går att se din live stream direktsänt men likväl att pausa och spola tillbaka för att titta på matchen senare. Dessutom är det möjligt att se matchen från valfri plattform – alltifrån mobil till surfplatta till dator.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ditt konto och välj ett sport-abonnemang
  • 3. Titta på Djurgårdens IF – AIK!

Titta på Djurgården – AIK på TV

Föredrar du att istället se Djurgården – AIK på TV? Du kan se matchen direkt på C More Fotboll, då det är den kanal som visar matchen direkt på TV. Ratta in kanalen och slappa i soffan, samtidigt som du kan se fotboll från Allsvenskan.

Om du saknar kanalen som sänder Djurgården – AIK, C More Fotboll, kan du se den på din TV på annan väg. Det går att titta på matchen på din TV genom att koppla din sändning från annan plattform via en HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV.

En annan match du kan se på TV är Malmö FF – Hammarby IF. Det går även att streama Malmö – Hammarby.

Inför matchen

Djurgården bröt sin katastrofala derbysvit i våras när man slog AIK i Svenska Cupen, och för en och en halv månad sedan slog man även Hammarby i ett derby, vilket spelades i Allsvenskan. Frågan är om derbyspöket är borta nu, eller om tankarna fortfarande finns där i de blårandiga spelarnas huvuden?

AIK är på god väg att ta SM-guldet, och man lär ta hem pokalen även om man förlorar här. En förlust kan dock innebära att både Hammarby och Norrköping hamnar blott 5 poäng bakom, och kanske kan det då börja komma in lite nerver hos vissa av AIK-spelarna?

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar