Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 nov, 2019

Streama Kalmar FF – IK Brage: Se kvalet till Allsvenskan

Allsvenskt kval på Guldfågeln Arena. Kalmar FF kommer till matchen med ett klart övertag, och Brage behöver stå för en bragdinsats för att vända på detta. Vi visar er vägen till att streama Kalmar – Brage.

Första kvalmötet till Allsvenskan mellan Brage och Kalmar slutade i en småländsk seger med 2-0, trots att Brage hade hemmaplan. Nu går Kalmar in i den avgörande matchen med gott självförtroende och ett bra utgångsläge i ryggen.

I den här texten visar vi er hur ni gör för att hitta en Kalmar – Brage live stream på nätet.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streama Kalmar – Brage

För att streama Kalmar – Brage behöver du ett konto på CMore, då det är de som sitter på rättigheterna att sända såväl allsvensk som Superettan-fotboll år 2019. Skapa ditt konto, välj kontot C More Mycket Sport för 199 kronor/månad (utan bindningstid) och titta på matchen online.

När det är gjort har du tillgång till din Kalmar – Brage live stream.

Det är möjligt att titta på matchen från vilken plattform du vill. Sändningen går att koppla upp från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till cmore.se
  • 2. Skapa ett konto och välj abonnemanget C More Mycket Sport
  • 3. Titta på Kalmar FF – IK Brage.

Titta på Kalmar – Brage på TV

Matchen sänds på TV4. Där kan du se sammandrabbningen direkt. Saknar du kanalen går det att koppla din live stream från valfri plattform till TV med hjälp av till exempel Chromecast eller HDMI-kabel.

Daniel Kristiansson är huvudkommentator till matchen, och som sidekick har han tidigare landslagsspelaren Anders Andersson.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: 14:30
  • Avspark: 15:00

Det spelas mer intressant fotboll under söndagen. Här kan du läsa om hur du gör för att streama

Inför matchen

Kalmar FF har haft en tuff säsong, men vann första matchen av dubbelmötet med 2-0, i Borlänge. Det ser med andra ord ljust ut för KFF att säkra kontraktet till sist.

IK Brage har gjort en supersäsong i Superettan. Det var väldigt få som trodde att laget skulle tillhöra toppen av tabellen, men här står man med åtminstone en tå i Allsvenskan. Och större mirakel har skett än att Kalmar förlorat med två mål på hemmaplan.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar