Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 nov, 2017

Streama Jönköping Södra – Östersunds FK

En av de matcher som kan avgöra vilket lag som får stanna i Allsvenskan, och vilket lag som tvingas kvala är Jönköping Södra mot Östersunds FK.

Det kommer med stor sannolikhet finnas många som vill streama Jönköping S – Östersund i Allsvenskans sista omgång. Vid vinst för Jönköping Södra så kommer laget med mest troligt få ett nytt kontrakt till spel i Allsvenskan även nästa år.

Självklart så kommer vi på Sportal att hjälpa dig med live stream inför J Södra – Östersund. Kolla in våra tips här nedanför och se bottenstridens kanske viktigaste match.

  • Avspark: Den 5/11, kl.
  • Arena: Stadsparksvallen
  • Visas hos: Cmore
  • Live score & odds: bet365

j södra publik

J Södra – Östersund live stream

När det kommer till live streams från Allsvenskan 2017 så är det Cmore som hjälper dig med detta.

Cmore har under en lång tid valt att sända live från alla matcher i Allsvenskan, och kommer inte göra ett undantag för denna match.

För att kunna streama Jönköping (J Södra) – Östersund så behöver du först ett konto hos denna streamsida. Att bli medlem är helt , och kommer inte kosta dig något. Däremot så behöver du köpa ett abonnemang eller PPV för att låsa upp Jönköping S – Östersund live stream.

Att köpa ett abonnemang kommer inte bara ge dig tillgång till live stream mellan Jönköping – Östersund. Den kommer låsa upp all sport som finns inne hos Cmore. Vilket är något som tilltalar många i Sverige.

Är du endast intresserad av att se matchen mellan Jönköping S – Östersunds FK så rekommenderar vi istället en PPV (Pay per view). Då betalar du en mindre kostnad, och får enbart tillgång till den match som du allra helst vill se.

Här nedanför så går vi genom vilka steg du bör ta för att kunna streama J Södra – Östersund live från Allsvenskan. Detta är möjligt oavsett om du vill se matchen på din mobil, surfplatta eller dator.

  • Klicka dig vidare till Cmore
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang eller PPV
  • Gå till alla live streams
  • Streama Jönköping Södra – Östersunds FK online

tabell allsvenskan inför sista matcherna

Viktig match för båda lagen

Samtidigt som Jönköping Södra spelar för sin överlevnad i Allsvenskan till nästa år, så är inte matchen obetydelselös för Östersund.

Om vi kollar på tabellens övre halva så hittar vi Östersunds FK som ett av de lag som kan nå Europa-plats till nästa år. Självklart är ÖFK sugna på att spela Europaspel även nästa år, då deras resa genom Europa League har sett otroligt ljus ut.

Därför gäller det för båda lagen att vinna. Förloraren i matchen kommer nämligen riskera att åka ur Allsvenskan eller missa Europa-platsen till nästa år.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar