Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 sep, 2018

Streama IFK Norrköping – Malmö FF: Se matchen via live stream

IFK Norrköping möter Malmö FF i Allsvenskan. Norrköping slåss för att på allvar hänga på AIK, medan Malmö i första hand kämpar för en Europaplats. Läs allt inför matchen här.

Streama IFK Norrköping – Malmö FF

För att titta på IFK Norrköping – Malmö FF live måste du ha ett konto på CMore, då CMore är den tjänst som visar matchen direkt. Skapa ett konto där och se matchen.

Matchen visas direktsänt och kommenteras av Italienkillen Jesper Hussfelt och skåningen Anders Andersson. I studion har vi före detta radiokommentatorslegendaren Lasse Granqvist, tränaren Alexander Axén och den kritiske sportjournalisten Olof Lundh. Det är alltså bra grabbar du får se på din Norrköping – Malmö live stream.

Du kan streama Norrköping – Malmö live från valfri plattform – mobil, dator eller surfplatta.

  • Match: IFK Norrköping – Malmö FF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 26 september, 19:00
  • Arena: Östgötaporten, Norrköping
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Titta på Norrköping – Malmö på TV

För att titta på Norrköping – Malmö FF på TV behöver kanalen CMore Fotboll, då det är den som visar matchen direkt.

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Castegren – A. Johansson – Krogh Gerson
Smith – A. Fransson – S. Thern – Torarinsson
Moberg Karlsson – Holmberg – Skrabb

Skador: –
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Malmö FF

J. Dahlin
E. Larsson – L. Nielsen – Bengtsson – Brorsson
Gall – Christiansen – Bachirou – Binaku
Traustason – Antonsson

Skador: Carlos Strandberg, Fredrik Andersson, Guillermo Molins (rehab)
Avstängningar: Markus Rosenberg

Två lag som utmanar i toppen

IFK Norrköping slog AIK häromveckan, och gulddrömmen väcktes till liv på nytt. Dock hade de nog gärna sett att AIK inte slog Hammarby i Stockholmsderbyt. Nu har Norrköping fortfarande 6 poäng upp till AIK, och man måste ha tur med resultaten för att kunna närma sig och förhoppningsvis ta över förstaplatsen.

Malmö FF har gått som tåget i Allsvenskan sedan Uwe Rösler tog över. Laget har makalösa åtta raka segrar, och från att ha sett ut att göra en fiaskosäsong utmanar man nu om topp tre-placeringarna på allvar.

Vad som dock stör Malmö i Allsvenskan är att laget spelar i Europa League, och man ska väl ändå inte kunna hålla upp den här formen för evigt?

Speltips

IFK Norrköping är fortfarande stärkta efter segern mot AIK, och besegrade dessutom Dalkurd borta senast. Malmö FF bara ångar på, och senast blev det 4-0 mot Kalmar FF.

Vi tror att det här är matchen som sätter stopp på MFF:s segersvit. Detta blir den tredje matchen på en vecka för de ljusblå, och någon gång ska sviten brytas. Det tuffa matchandet sliter, och vetskapen om att det är ny match på söndag och därefter Besiktas nästa torsdag är tuff. ¨

Dessutom saknas Markus Rosenberg, och då saknas den ledaren som är bäst på att mana på laget och få alla att ge 110 % i 95 minuter.

Norrköping däremot är fräscha, står utan avstängningar och har en mer realistisk förhoppning om SM-guldet, även om det blir svårt att nå. Vi tippar den raka 1:an till oddset 2.75 gånger pengarna.

  • Tips: IFK Norrköping vinner
  • Odds: 2.75, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar