Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 apr, 2019

Streama IFK Norrköping – AIK: Se matchen via live stream

Här visar vi er som vill streama IFK Norrköping – AIK hur ni gör för att titta på matchen live på nätet. Se hur ni gör för att kolla på toppmatchen i Allsvenskan.

Det har blivit dags för oss att se IFK Norrköping – AIK, en toppmatch i fotboll i Allsvenskan. Vi får titta på när dessa två guldkandidater gör upp på Östgötaporten.

För er som vill se IFK Norrköping – AIK live stream kan vi berätta att det finns goda möjligheter att göra så. I den här texten guidar vi er till hur ni kan streama matchen direktsänt på internet!

Streama fotboll hos Bet365 & spela på odds i Allsvenskan

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Streama IFK Norrköping – AIK live

Den tjänst som sänder IFK Norrköping – AIK i Sverige är CMore, där matchen visas direktsänt. För att titta på Norrköping – AIK live stream behöver du skapa ett konto på CMore och där välja ett abonnemang som sänder matchen.

Det är givetvis inte gratis att titta på fotbollsmatcher från Allsvenskan live, men vill man se Norrköping – AIK eller andra stormatcher får man vara beredd på att betala en liten slant.

Däremot är det så att du kan titta på IFK Norrköping – AIK live från valfri plattform. Det går att titta på matchen live från mobil, dator eller från surfplatta.

  • 1. Gå till CMore
  • 2. Skapa ett konto och välj ett sport-abonnemang
  • 3. Titta på IFK Norrköping – AIK live stream (avspark 19:00, 8/4)

Titta på IFK Norrköping – AIK på TV

Många föredrar att titta på fotboll via TV-sändning. Om du är en av dem som i första hand vill se IFK Norrköping – AIK på TV, då är det Sportkanalen som gäller.

Sportkanalen är en ganska ny kanal som ägs av CMore, och de sänder många allsvenska matcher. Bland annat kan du alltså titta på denna match från Östgötaporten där.

Ett annat sätt att få se matchen på TV är att koppla din IFK Norrköping – AIK live stream från livesändningen på din valfria plattform till din TV. För att göra det behöver du ha en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller HDMI-kabel.

Inför matchen

IFK Norrköping fick en tråkig start på Allsvenskan 2019, då de förlorade mot nykomlingen Helsingborgs IF med 3-1.

För AIK gick det något bättre, men att bara spela 0-0 hemma mot Östersund är de regerande mästarna nog inte alltför nöjda med.

Nu kommer båda lagen att gå för seger, i denna match mellan fjolårets mästare och silvermedaljör. Det återstår att se om Henok Goitom idag är tillbaka i startelvan, efter att ha fått nöja sig med ett inhopp i premiären.

Här kan ni ta del av vårt speltips till Norrköping – AIK.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar