Streama IFK Göteborg - Lokomotiv Moskva, 10/2: Live stream & TV

IFK Göteborg Lokomotiv Moskva speltips stream

IFK Göteborg ställs emot ryskt motstånd, när man träningsspelar mot Lokomotiv Moskva i Marbella. Här ger vi er information om hur ni hittar en IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva live stream.

Försäsongen är i full gång för de svenska lagen, och vi har ett helt gäng klubbar som rest till Marbella för att förbereda sig inför säsongen. Ett av dessa är IFK Göteborg, som på torsdag eftermiddag mäter sina krafter med Lokomotiv Moskva.

Lokomotiv Moskva ligger på 6:e plats i ryska ligan, och det blir alltså en tuff uppgift för ”Blåvitt”. Här finner ni information om hur ni gör för att streama IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva live, och huruvida det går att se matchen på TV.

Streama fotboll online hos Bet365

Se massor av matcher direktsänt hos Bet365!

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva (Träningsmatch)
När: Den 10/2, kl. 16:00
Var: Marbella, Spanien
Live stream: Aftonbladet Plus
TV:

Läs gärna om lite olika bra bettingsidor som vi har recenserat. En sida vi verkligen rekommenderar är Bet365, då de har ett väldigt stort utbud av odds.

Streama IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva live

Det är enkelt att live streama IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva direkt på nätet, och allt ni behöver för att se matchen online är ett konto på Aftonbladet Plus. Aftonbladet har nämligen valt att säkra rättigheter till att sända en hel del av försäsongsmatcherna för de svenska klubbarna, och en av matcherna ni kan se är denna. Skaffa Aftonbladet Plus, och börja titta på er IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva stream.

Välj själv om du vill ha igång din IFK Göteborg – Lokomotiv Mosskva live stream via mobil, dator eller surfplatta. Oavsett hur du väljer att ha igång din fotboll live stream kan vi garantera en bra kvalitet vad gäller så väl bild som ljud. Kommentatorerna är även de i regel skickliga, och förhöjer matchupplevelsen. Se matchen från valfri enhet.

  • Gå till Aftonbladet
  • Skaffa ett konto på Aftonbladet Plus
  • Streama IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva live!

Titta på IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva på TV

Det är tyvärr ingen svensk kanal som sänder IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva på TV. Det finns dock ett sätt att titta på IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva på TV. Du som har en Chromecast eller liknande kan nämligen koppla över din IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva live stream från valfri enhet till TV-skärmen, och alltså se matchen på TV.

Skaffa ett konto hos Aftonbladet Plus, sätt igång din fotboll stream och koppla över sändningen till TV-skärmen.

  • TV-kanal: –
  • Avspark: 16:00, torsdag 10 februari

Inför matchen

IFK Göteborg har gjort två träningsmatcher så här långt, och fått dåliga resultat i båda. Först ställdes man emot danska FC Nordsjaelland, och låg under med 3-0 redan efter 22 minuter. 3-0 blev också slutresultatet, men Blåvittspelarna menade att det inte återspeglade matchbilden.

Därefter var det dags för match mot Hammarby, vilket var en match IFK Göteborg själva sagt att man inte ville spela då lag i regel inte vill träningsspela mot direkta konkurrenter från serien eftersom ett dåligt resultat kan ställa en i dåligt dager. Och det var just vad som hände – Göteborg blev utspelade trots att man toppade laget och att Hammarby ställde upp med ett roterat manskap. Det finns alltså en del att slipa på inför starten av Allsvenskan.

Nu ställs Göteborg mot ryska ligasexan Lokomotiv Moskva, vars säsong är inne i ett uppehåll. Lokomotiv spelade faktiskt mot Malmö FF för bara några dagar sedan, i en match som slutade 1-1.

Relaterade artiklar

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.