Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 sep, 2019

Streama Hammarby – Örebro: Se matchen via live stream

Hammarby IF tar emot Örebro SK på Tele2 Arena, i en betydelsefull match främst för hemmalaget. Klockan 19:00 blåser domaren igång matchen.

  • Match: Hammarby IF – Örebro SK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag 30 september 19:00
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Streama matchen

Hammarby – Örebro är en match med hög spänning, som är mycket viktig för hemmalaget såväl som för bortalaget. Biljett till matchen är inte gratis men kostar heller inte särskilt mycket, men det kan ändå vara bekvämt att titta på matchen från TV eller dator istället. Läser ni vidare får ni reda på hur ni gör för att streama Hammarby – Örebro.

Se Hammarby IF – Örebro SK live

Drygt 20 000 åskådare väntas titta på matchen på plats, där hemmafansen förhoppningsvis får se Hammarby besegra Örebro.

Det är väldigt vanligt att streama Allsvenskan från dator/laptop, mobil/smartphone, surfplatta/iPad eller TV, och för att göra det behöver du ett konto på CMore. Det är hyfsat billig; för 349 kr per månad kan du se alla matcher från Allsvenskan, däribland Hammarby – Örebro.

Vilken kanal visar Hammarby – Örebro på TV?

Hammarby – Örebro visas på TV, närmare bestämt på C More Fotboll. Finns den kanalen i ditt utbud är det bara att sätta dig och kola från TV-soffan, men annars får du se till att skaffa ett konto på eller abonnemang med CMore.

Inför matchen

Denna match är av stor vikt för Hammarby, då klubben jagar Djurgården, Malmö och AIK i toppstriden. För tillfället är ”Bajen” sex poäng bakom tabellettan Djurgården, vilket alltså kan bli tre vid seger idag. Djurgården spelar också ikväll, borta mot Östersund.

Örebro SK inledde Allsvenskan 2019 ganska svagt, men har sedan trappat upp rejält i prestation. Laget har vunnit massor av matcher sedan sommaruppehållet, och nyförvärvet Yaser Kasim har startat de senaste matcherna och gjort bra prestationer. Sedan 20 juli har man resultatraden 4-2-1, vilket är väldigt starkt. Kontraktet är säkrat sedan ett tag tillbaka och det finns inte längre mycket att spela för mer än äran.

När Örebro mötte Hammarby i vårmötet på Behrn Arena ledde Hammarby med 3-0, innan Örebro kunde väcka liv i matchen. Sena mål från Viktor Prodell och Filip Rogic gjorde att man fick känning, men det räckte inte hela vägen och Hammarby vann med 3-2. Som vanligt kunde ”Bajen” inte stänga matchen, utan det blev nervöst och målskillnaden fick inte den positiva effekt den kunnat få.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar