Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 feb, 2022

Streama Hammarby – Molde, 11/2: Se live stream & TV

Hammarby Molde stream inför

Hammarby träningsspelar mot norska storlaget Molde FK! Här finner ni information om hur ni gör för att streama Hammarby – Molde, och kan även läsa det viktigaste inför matchen.

Hammarby har gjort en bra försäsong så här långt, men nu ställs man inför sitt största prov hittills. Molde FK från Norge står för motståndet, och det blir sannerligen intressant att se hur lagen står sig emot varandra.

Här ger vi er information om hur ni gör för att streama Hammarby – Molde live. Vi ger er även det viktigaste inför matchen på Marbella!

Streama fotboll live hos Bet365

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: Hammarby IF – Molde FK (Träninsmatch)
När: Den 11/2, kl. 13:00
Var: Marbella, Spanien
Live stream: Aftonbladet Plus
TV:

Läs gärna om lite olika bra bettingsidor som vi har recenserat. En sida vi verkligen rekommenderar är Bet365, då de har ett väldigt stort utbud av odds.

Streama Hammarby – Molde BK

Det är inte lätt att veta hur man ska gå tillväga för att titta på Hammarby – Molde på internet, då det är en träningsmatch och därmed mer oklart gällande rättigheter. Vad gäller just den här träningsmatchen är det dock så att Aftonbladet köpt sändningsrättigheterna, och skaffar du ett konto på Aftonbladet Plus kan du streama Hammarby – Molde online. Där kan ni även streama IFK Göteborg – Lokomotiv Moskva.

Välj själv om du ska ha igång din Hammarby – Molde stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

  • Gå till Aftonbladet
  • Skaffa ett konto på Aftonbladet Plus
  • Streama Hammarby – Molde live!

Titta på Hammarby – Molde på TV

Skulle du föredra att titta på Hammarby – Molde på TV? Det är tyvärr ingen kanal som visar matchen direktsänt på TV, men det går ändå att se matchen på TV. För att göra så krävs att du har ett verktyg att koppla din sändning från valfri plattform till TV-skärmen.

Starta till exempel din Hammarby – Molde live stream från din dator, och för sedan över sändningen till TV-skärmen med hjälp av en Chromecast eller HDMI-kabel.

  • TV-kanal: –
  • Avspark: 13:00, fredag 11 februari

Inför matchen

Hammarby har spelat tre träningsmatcher så här långt under försäsongen, och har avgått med tre segrar. Först slog man Sirius med 3-1, därefter IFK Göteborg med 2-0 och sedan Vélez CF med 5-0.

Nye tränaren Martí Cifuentes har redan implementerat mycket av sitt spel i laget, och det går att se hur högt spelarna pressar samt hur de kombinerar sig fram genom ett snabbt kortpassningsspel. Allt detta kommer förhoppningsvis att bli ännu bättre till starten av Allsvenskan.

I den senaste matchen bytte Hammarby ut alla utespelare efter 60-70 minuter, och Cifuentes har bekräftat att tanken är att spelarna som byttes in på slutet är de som är tänkta att starta mot Molde. Det innebär att Hammarby ställer upp med följande startelva:

  • Blazevic/Dovin
  • Kurtulus – Paulsen – Magyar – Jeahze
  • Bojanic – Hammar – Andersen
  • Lahdo – Erabi – Ludwigson

Även om Molde är en klart starkare motståndare än Vélez ska man inte förvänta sig att detta är förstaelvan rakt igenom. Cifuentes har valt att rotera laget mycket under försäsongen, för att ge alla a-lagsspelare – och även en del ungdomsspelare – chansen att visa upp sig.

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar