Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 maj, 2022

Streama Hammarby – Malmö (2/5): Live stream & TV

Toppmatch i Allsvenskan måndag 2 maj! Se hur ni gör för att streama Hammarby – Malmö FF, och se matchen live. Kolla även in hr ni hittar en TV-sändning till mötet.

Fem omgångar in på Allsvenskan 2022 är det Hammarby som toppar tabellen, men Malmö FF får ändå sägas gälla som favoriter till att ta hem titeln. När lagen möts på Tele2 Arena måndag kväll, är det hur som helst många som kommer att följa händelserna lite extra.

Det lär vara många som letar efter en Hammarby – Malmö FF live stream i detta nu, och vi ska försöka hjälpa de som letar. Vi visar även hur ni gör för att titta på matchen på TV. Följ våra instruktioner och du sitter snart med en sändning av matchen framför dig.

Streama fotboll online

Titta på fotboll hos Bet365

Vad: Hammarby – Malmö
När: Den 2/5, kl. 19:00
Vart: Tele2 Arena, Södermalm
Vad: Allsvenskan, omgång 6
TV: Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (2,37 hos Bet365)

Kolla gärna in recensioner om lite olika bettingsidor vi skrivit om. Till denna match rekommenderar vi särskilt Bet365, då de har fina odds på Hammarby – Malmö.

Streama Hammarby – Malmö live

Det är ingen svår match att hitta en Hammarby – Malmö FF stream att se online på internet. För att titta på matchen live behöver du bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Det är nämligen Discovery som sitter på rättigheterna att sända Allsvenskan live i Sverige.

Ni kan ha igång er fotboll live stream av matchen direkt från valfri enhet, och det går alltså att se matchen via mobil, dator såväl som surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande så kan ni dessutom koppla över er Hammarby – Malmö live stream av matchen till TV:n, och på så sätt titta på matchen på TV-skärmen.

Innan ni sätter er för att leta efter en möjlighet att streama Hammarby – Malmö online, bör ni känna till att matchen kommer att sändas i TV. Mer om TV-sändning under nästa rubrik.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Hammarby – Malmö online

Titta på Hammarby – Malmö på TV

Matchen kommer som sagt och som väntat att visas på TV. Den kanal som visar Hammarby – Malmö är Discovery+ Extra 1. Avspark är 19:00, måndag kväll den 2 maj.

Kvaliteten på TV-sändningarna hos Discovery Plus är mycket hög, vad gäller såväl bild som ljud. Dessutom är huvudkommentator, expertkommentator och studion av högsta klass.

Som sagt kan ni även välja att koppla er Hammarby – Malmö stream från valfri enhet till TV-skärmen, och titta på matchen på TV den vägen.

  • Kanal: Discovery+ Extra 1
  • Avspark: 19:00, måndag 2 maj

Inför matchen

Malmö FF är inför denna säsong, precis som inför varje säsong under de senaste tio åren, favoriter till SM-guldet. En av utmanarna har stavats Hammarby, som faktiskt också är det lag som inlett Allsvenskan allra bäst. Fem omgångar in på serien har man fem segrar, och toppar tabellen före just Malmö FF.

Malmö är inte bara regerande mästare, favorit i år och tvåa i tabellen, utan man har också Hammarbys förre tränare Milos Milojevic på tränarposten. Milojevic lämnade Hammarby på ett mindre uppskattat vis, efter att bakom ryggen på klubben förhandlat med Rosenborg och därefter sparkats av ”Bajen”. Serben hamnade i MFF till slut, och kan vänta sig en visselorkan när han återvänder till grönvit mark.

Relaterat

nyheter
Vill du göra lika snabba och smidiga uttag - som insättningar? Kolla in våra spelbolag med utbetalningar via Swish!
25 september, 2023
europatipset 24 september
europatipset
Kolla in analys och spelförslag på Europatipset 24 september!
22 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2207 Artiklar