Streama Hammarby - Djurgården (11/9): Live stream & TV

HIF DIF live stream tv

Guldderby! Hammarby och Djurgården möts på Tele2 Arena på söndagen, och här får ni all info om hur ni gör för att se matchen. Hitta live stream eller kolla in hur ni gör för att titta på matchen på TV.

Hammarby och Djurgården slåss om SM-guldet, framförallt tillsammans med Häcken. På söndag eftermiddag möts Stockholmsklubbarna i ett hetare Stockholmsderby än på länge, och många lär vilja titta på matchen online via live stream.

Här finner ni information om hur ni gör för att live streama Hammarby – Djurgården online. Se hur ni gör för att hitta direktsändning till matchen, eller hur man bär sig åt för att se den på TV.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Hammarby – Djurgården
Var: Tele2 Arena, Stockholm
När: 11 september, klockan 15:00
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Hammarby – Djurgården speltips

Streama Hammarby – Djurgården

Givetvis går det att live streama Hammarby – Djurgården online på internet. Allt som krävs för att se matchen online är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. Därefter kan ni se matchen online, och ni kan då förresten se Allsvenskan live streams till alla matcher.

Välj själv om ni ska ha igång er Hammarby – Djurgården stream via mobil, dator eller surfplatta. Det år att se matchen från valfri enhet. Om ni har en Chromecast, Apple TV, Samsung TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom välja att flytta över er direktsändning av fotboll till TV-skärmen, för att på så sätt se matchen på TV.

Vi är övertygade om att ni kommer att bli nöjda med er Hammarby – Djurgården live stream. Sändningen håller hög kvalitet vad gäller både bild och ljud, och dessutom är kommentatorerna mycket kunniga. Det förhöjer tittarupplevelsen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Hammarby – Djurgården live

Titta på Hammarby – Djurgården på TV

Går det att se Hammarby – Djurgården på TV? Givetvis. Vilken kanal sänder matchen direkt? Det gör Discovery+ Extra 1. Har ni den kanalen i ert utbud, då är det bara att bläddra in den och börja se matchen direkt på er TV.

Saknar ni kanalen som visar Stockholmsderbyt, men ändå vill se det på TV, skulle vi vilja rekommendera er att koppla över er HIF – DIF stream från valfri enhet till TV-skärmen. Det gör ni som sagt med hjälp av en Chromecast eller liknande.

  • Kanal: Discovery+ Extra 1
  • Avspark: 15:00

Inför matchen

Hammarby, Djurgården och Häcken är lagen som seglat upp som de största kandidaterna till SM-guldet. Dessa tre lag bara ångar på för tillfället, och har gjort så länge. Hammarby gick dock på en plump i måndags, när man förlorade med hela 1-4 borta mot Norrköping.

Med nio omgångar kvar står nu Häcken på 45 poäng, Djurgården på 44 och Hammarby på 40. Där bakom jagar även AIK, på 39 pinnar. AIK har dock en del skadeproblem och har inte sett lika starka ut som de andra tre lagen.

Någonting som det alltid pratas om inför Djurgårdens derbymatcher är det ökända derbyspöket. Djurgården har haft väldigt svårt både för Hammarby och för AIK under de senaste åren, vilket kan ha att göra med att man har och har haft många spelare med dåligt psyke i laget. Nu har Djurgården dock ryckt upp sig en aning i derbymatcherna på sistone, och står på två raka segrar mot Hammarby.

Relaterat

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.