Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 maj, 2022

Streama Hammarby – AIK (15/5): Live stream & TV

hammarby aik

Det vankas derby i Allsvenskan! Se hur ni gör för att live streama Hammarby – AIK, och läs även om hur ni kan se matchen via TV-sändning. Avspark 16:00 söndag 15 maj!

Sju omgångar in i Allsvenskan är det tre lag som imponerat mest, och två av dem möts i ett hett Stockholmsderby på söndagen. Hammarby tar emot AIK, i en tidig seriefinal. Många kommer att vilja se matchen live, och vi visar er hur ni gör.

Häng med för att hitta er Hammarby IF – AIK live stream att titta på direktsänt på internet. Se hur ni kan titta på matchen online eller hitta en TV-sändning att kolla på.

Streama Allsvenskan online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Hammarby – AIK
När: Den 15/5, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena, Södermalm
Vad: Allsvenskan, omgång 8
TV: Discovery Plus
Speltips: Under 2,5 mål (1,85 hos Bet365)

Ni är välkomna att ta er en titt på recensioner vi skrivit om flera bettingsajter. Till denna match rekommenderar vi Bet365, då de har bra odds på Hammarby – AIK.

Streama Hammarby – AIK live

Det är enklare än vad man kan tro att live streama Hammarby – AIK. Matchen visas direktsänt hos Discovery Plus, vilket är bolaget som äger sändningsrättigheterna till att visa Allsvenskan i Sverige. Skapar du ett konto och köper ett sportabonnemang hos dem kan du se alla matcher från Allsvenskan live.

Du väljer själv vilken enhet du ska använda för att se din fotboll live stream. Det går utomordentligt bra att streama Hammarby – AIK via mobil, såväl som från surfplatta eller dator. Med hjälp av verktyg som exempelvis n Chromecast eller Apple TV kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Kvalitén på sändningen hos Discovery Plus håller alltid högsta nivånivå. Kommentatorer – huvudkommentatorer såväl som experter – och studion består av kunniga tyckare och före detta fotbollsspelare. Bilden och ljudet är av högsta kvalitet. Vi tror därför att ni kommer få en trevlig stund framför er Hammarby – AIK stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Hammarby – AIK online

Titta på Hammarby – AIK

Hur ser det då ut med TV-sändning av Hammarby – AIK? Ingen kanal kommer att visa matchen direktsänt på TV. Det är beklagligt, men så ser det ut. Discovery äger Kanal 5 och Kanal 9, men de har valt att inte visa matchen på någon av dessa kanaler. Orsaken är antagligen att de vill at man ska skaffa deras streaming-streaming-abonnemang, för att se matchen på nätet.

Som vi redan varit inne på är det hur som helst möjligt att se matchen på TV ändå, om ni skaffar ett streamingkonto hos sidan och sedan kopplar er Hammarby IF – AIK live stream till TV-skärmen med hjälp av exempelvis en Chromecast eller HDMI-kabel. Det fungerar perfekt, och blir som att se matchen på TV som vanligt.

  • Kanal: Ingen kanal
  • Avspark: 15:00, söndag 15 maj

Inför matchen

Hammarby inledde Allsvenskan fantastiskt bra, och redan efter fem omgångar var det många bajare som började skandera om SM-guld. Men en serie spelas över 30 omgångar, och efter en poäng på de två senaste matcherna har hammarbyarna landat på jorden en aning. Att kryssa mot Malmö får väl anses vara ok, speciellt med tanke på att spelet såg bra ut, förlusten borta mot Kalmar var ett bottennapp. Hammarby såg opålitliga ut defensivt och var uddlösa framåt. Det syntes verkligen tydligt hur mycket man saknade ordinarie vänsterbacken Mohanad Jeahze, som var avstängd då.

AIK har fått en bra start på säsongen, och leder just nu tabellen. Detta dock med en match mer spelad än konkurrenterna. ”Gnaget” kommer senast från en seger mot Malmö FF, som lär ha varit moralhöjande. Dock kanske även uttömmande, och Hammarby har här en fördel av att ha fått fler vilodagar inför derbyt. Vill ni läsa mer inför matchen får ni gärna kolla in vårt speltips till Hammarby – AIK.

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar