Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 feb, 2022

Streama Djurgården – Lilleström, 12/2: Live stream & TV

Djurgården Lilleström speltips stream

Djurgården spelar träningsmatch mot norska Lilleström SK. En intressant match, som vi ger er det viktigaste inför. Framför allt visar vi er hur ni gör för att live streama Djurgården – Lilleström.

De allsvenska lagen är i full gång med försäsongens träningsmatcher, och så även de norska. På lördag eftermiddag ställs Djurgårdens IF mot Lilleström SK.

Här finner ni det viktigaste inför matchen. Läs även om hur ni hittar en Djurgården – Lilleström live stream!

Streama träningsmatcher från Europa

Se massor av matcher direkt hos Bet365!

Vad: Djurgårdens IF – Lilleström SK (Träningsmatch)
När: Den 14/2, kl. 15:00
Live stream: Discovery Plus
TV:

Ni får gärna passa på att läsa om olika bra bettingsidor som vi har recenserat. En som vi verkligen rekommenderar är Bet365, då de har ett mycket stort utbud av odds.

Streama Djurgården – Lilleström

Det är aldrig enkelt att veta hur man gör för att hitta streams till träningsmatcher, men vad som är säkert är att du kan live streama Djurgården – Lilleström. För att se matchen online behöver du bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan du koppla upp din Djurgården – Lilleström live stream, och se matchen direkt. På sajten kan du även streama Allsvenskan live.

Välj själv om du vill ha igång din fotboll stream från Discovery Plus via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av exempelvis en Chromecast kan du dessutom koppla över din Djurgården – Lilleström stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Fler svenska lag träningsspelar i dagarna, och här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Hammarby – Molde.

  • Gå till Aftonbladet
  • Skaffa ett konto på Aftonbladet Plus
  • Streama Djurgården – Lilleström live!

Titta på Djurgårdens IF – Lilleström SK på TV

Det är dessvärre så att ingen svensk TV-kanal visar Djurgården – Lilleström direktsänt. Men du kan se matchen på TV ändå, genom att vara lite kreativ. Sätt igång din Djurgården – Lilleström stream via Discovery genom valfri enhet, och koppla sedan sändningen till TV-skärmen. För att göra det krävs att du har en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande.

För att summera sänds matchen alltså inte på TV, men med rätt verktyg kan du koppla över din DIF – LSK stream till TV-skärmen.

  • TV-kanal: –
  • Avspark: 15:00, lördag 12 februari

Inför matchen

Djurgården gjorde en stark säsong ifjol, särskilt starten då. Tidigt trodde fansen att guldet stod mellan dem och Malmö, men sen slutade man till slut på en tredje plats. Efter förra säsongen har man tappat Jacob Une Larsson och Edward Chilufya, men har också hämtat in kvalitet. Förre landslagsförsvararen Pierre Bengtsson har värvats, och så även den tidigare stortalangen, norsken Gustav Wikheim. Dessutom Degerfors anfallssuccé Victor Edvardsen och Kalmars Piotr Johansson.

Djurgården har spelat två träningsmatcher så här långt, och vann båda. 3-0 mot Västerås och 3-1 mot lettiska FS Metta. Nu ställs man inför sin hittills svåraste träningsmatch, och om en dryg vecka drar gruppspelet i Svenska Cupen igång.

Lilleström SK slutade på fjärde plats som nykomlingar i Eliteserien ifjol. Frågan är dock om man kommer att kunna upprepa den succén. Man har tappat sin bästa spelare, anfallaren Lehne Olsen som gjorde 26 mål på 29 matcher ifjol, och därmed stod för över 50 procent av lagets målproduktion. Ersätter gör inlånade isländske landslagsspelaren Holmbert Fridjonsson, som gjort det bra i Aalesund tidigare.

LSK har gjort en träningmatch under våren, då man besegrade Stabaek med 2-0.

Relaterade artiklar

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar