Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 jul, 2019

Streama Djurgården – Kalmar FF 1/7

Att titta på Djurgården – Kalmar live på internet är enkelt. I den här artikeln visar vi dig hur du gör.

För att titta på Djurgården – Kalmar i Allsvenskan är det några små detaljer du behöver fixa. Du är bara några få knapptryck från att se matchen direkt på nätet.

Vi visar hur du gör för att streama Djurgården – Kalmar livesänt på nätet. Läs vidare för att se hur du kollar på denna fotbollsmatch.

Streama fotboll online på nätet

Titta på fotboll och spela på odds från Allsvenskan!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Djurgården – Kalmar

Den tjänst du behöver för att se matchen live är CMore, då det är de som sitter på rättigheterna att visa Allsvenskan. Skapa ett konto och välj abonnemanget C More Mycket Sport för 199 kr/månaden, så kan du se matchen.

När du tittar på CMore får du se matchen med hög bildkvalitet och riktigt bra ljud. Du får dessutom lyssna på deras skickliga kommentatorer.

Det går att se matchen från valfri plattform. Streama Djurgården – Kalmar via mobil, dator eller surfplatta.

Titta på Djurgården – Kalmar på TV

På TV är det Sportkanalen som gäller, då det är den TV-kanal som sänder Djurgården – Kalmar. Saknar du kanalen? Du kan också titta på din liveström på TV, med hjälp av till exempel HDMI-kabel eller Chromecast.

Har du något av dessa verktyg kan du koppla din Djurgården – Kalmar live stream till din TV.

Inför matchen

Det har varit ett nästan en månads långt uppehåll i Allsvenskan, men nu är serien igång igen. Djurgården ska försöka följa upp den starka våren medan Kalmar ska försöka göra bättre ifrån sig.

Här kan du hitta speltips till Allsvenskan.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar