Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 jul, 2022

Streama Djurgården – Hammarby (3/7): Live stream & TV

dif hif stream tv

På söndag ställs Djurgården mot Hammarby i ett stekhett Stockholmsderby. Här visar vi er hur ni gör för att live streama matchen online, eller för att se den på TV.

Djurgården och Hammarby är två av utmanarna till SM-guldet, och på söndag eftermiddag ställs de mot varandra i Allsvenskan. Här ger vi er alla förutsättningar inför hur ni gör för att hitta en Djurgården – Hammarby stream att se online på nätet.

Följ bara våra instruktioner så har du snart en Djurgården – Hammarby live stream framför dig. Det är inte på något sätt svårt att se matchen direktsänt på nätet, och vi visar dig hur du gör!

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Djurgården – Hammarby
När: Den 3/7, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena, Södermalm
Vad: Allsvenskan
TV: Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (3,00 hos Bet365)

Ni får gärna kolla in recensioner vi skrivit om flera bettingsajter. Till den här matchen rekommenderar vi Bet365, då de har bra odds på Djurgården – Hammarby.

Streama Djurgården – Hammarby live

Det är många som kommer att vilja titta när Stockholmsrivalerna Djurgården och Hammarby gör upp om poäng på Tele2 Arean söndagen den 3 juli. Alla vet dock inte hur de bär sig åt för att se matchen online. Men vill ni streama Djurgården – Hammarby direkt på nätet är det bara att skaffa ett konto på Discovery Plus, så kan ni se alla matcher från Allsvenskan online.

När ni skapat ert konto navigerar ni er till alla sändningar från Allsvenskan, och börjar titta på Djurgården – er Hammarby stream. Det går bra att ha igång er fotboll stream från vilken enhet ni vill, och ni kan således titta på matchen från mobil, dator såväl som från surfplatta.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå, och det gäller alltifrån bild till ljud. Dessutom är kommentatorerna kunniga, och så även de som sitter i studion för att ge er extra koll inför och efter matchen.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Djurgården – Hammarby online

Titta på Djurgården – Hammarby på TV

Matchen kommer att sändas på TV, men på en kanal som inte särskilt många har tillgång till. Ni kommer att kunna se Djurgården – Hammarby på Discovery+ Extra 1, om ni har den i ert utbud.

Äger ni dock en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se er Djurgården – Hammarby stream på TV-skärmen.

Matchen har avspark klockan 15:00 under söndagen.

  • Kanal: Discovery+ Extra 1
  • Avspark: 15:00, söndag 3 juli

Inför matchen

Djurgården och Hammarby ligger tätt intill varandra i den allsvenska tabellen. Inför söndagens drabbning har de båda 21 poäng, men Djurgården har fyra måls bättre målskillnad. Dock har Hammarby en match mindre spelad. Vilket lag som än vinner denna match kommer att gå upp i tillfällig serieledning.

Under fredagen och lördagen åkte både Malmö och AIK på oväntade förluster, mot GIF Sundsvall respektive Mjällby AIF. Det öppnar upp för DIF och HIF.

I den allsvenska återstarten fick Hammarby bara oavgjort hemma mot Häcken, medan Djurgården krossade Sundsvall med 5-2. Djurgården har dock svårt för derbyn, vilket är allmänt känt, och kommer att få det svårt här. Man vann dock det senaste mötet lagen emellan, med hela 4-1, och snart får vi se om det var en engångsföreteelse eller om man faktiskt bestämt sig för att börja vinna derbyn.

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar