Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream

Djurgården Hammarby stream

Det är dags för Stockholmsderby i Allsvenskan, och många kommer att vilja live streama Djurgården – Hammarby. Här visar vi er hur ni gör för att titta på matchen på TV eller se den direktsänt på internet.

När det är dags för derby i Allsvenskan är det alltid många som vill titta på matcherna på TV eller via streams. Så även denna gång, i denna 18:e omgång av säsongen. Här visar vi er hur ni hittar er Djurgården – Hammarby live stream, att se direktsänt online.

Följ våra steg så har ni snart en livesändning av matchen framför er. Kan man inte se Djurgården – Hammarby på TV så går det att se matchen på nätet!

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av ligor på Bet365

> Streama här

Se fotbollfotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Djurgården – Hammarby, omgång 18 i Allsvenskan
Datum & tid: Den 12 september, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena, Stockholm
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Hammarby vinner (3,60 hos Bet365)

Djurgården – Hammarby live stream

Många väntas vilja titta på Djurgården – Hammarby live, men inte alla har möjlighet att se matchen direktsänt. Cirka 10 000 biljetter fanns ute till försäljning, men dessa sålde slut fort och dessutom fanns inga av dem tillgängliga för Hammarbys supportrar. Då är det bara till att se matchen på TV eller via stream.

Det är förvånansvärt enkelt att hitta en Djurgården – Hammarby stream att se på nätet. För att se matchen online måste man först och främst veta vilken tjänst som sitter på rättigheterna att livesända fotboll från Allsvenskan, vilket är en fundering vi kan ge er svar på. Det är Discovery Plus som äger sändningsrättigheterna till serien, och det är således deras tjänst ni behöver för att streama Djurgården – Hammarby online.

Gå in på hemsidan för Discovery plus, skaffa ett konto och köp sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla allsvenska matcher och titta på sport streams online, bland annat se Djurgården – Hammarby live.

Det är möjligt att ha igång er Djurgården – Hammarby live stream från valfri enhet, och har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Matchen visas med hög bild- och ljudkvalitet, och även studion med kommentatorerna har hög klass.

  • Gå till DiscoveryPlus
  • Registrera dig gratis och öppna ett konto
  • Köp ett abonnemang 
  • Streama Djurgårdens IF – Hammarby live

Se Djurgården – Hammarby på TV

För de med stort och framförallt rätt kanalpaket går det också att titta på Djurgården – Hammarby på TV. Matchen visas på Discovery+ Extra 1, för de som har den i hemmet.

Sändningen till Stockholmsderbyt denna söndag drar igång 14:30, med studio fram till avspark, halvtidssnack i pausen och sedan en stunds eftersnack. Räkna med att se profiler som Alexander Axén i studion, för att ge sina synpunkter på denna allsvenska match.

Har ni inte kanalen som visar Djurgården – Hammarby live kan ni som sagt koppla över er fotboll live stream av matchen från valfri enhet till TV-skärmen. Detta gör du som är inne på Discovery Plus hemsida eller app enkelt med hjälp av en Chromecast.

Inför matchen

Djurgården brukar ha svårt för derbyn men lagets ledare Magnus Eriksson menar att man är redo den här gången. Hammarby växer ofta i den här typen av matcher, och det är nog ingen i laget som tror att det ska bli annorlunda denna gång.

Vi har skrivit ett längre speltips till Djurgården – Hammarby, där ni kan läsa mer om våra tankar inför mötet.

Relaterade artiklar

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg