Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 maj, 2019

Streama Djurgården – AIK 12/5: Se matchen via live stream

Det är väldigt enkelt att streama Djurgården – AIK live på nätet. Vi visar hur du gör för att titta på matchen, som spelas 12 maj 2019, via live stream.

Streama fotboll hos Bet365

Börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Djurgården – AIK

Det är redan dags för nytt Stockholmsderby. På söndag 12 maj får vi se Djurgården – AIK, när lagen möts på Tele2 Arena. Många vill streama matchen online på nätet, och den visas från klockan 15:00 när matchen börjar spelas. Ta er en titt på vår guide nedan, där vi berättar hur ni kan streama Djurgården – AIK direkt på nätet.

För att se matchen online behöver du ha ett konto med abonnemang på CMore, då det är den tjänst som sänder matchen via livesändning. Skapa ett konto, skaffa abonnemang och se alla matcher från Allsvenskan online.

Sändningen visas i HD-kvalitet, med bra bild och bra ljud. Du kan titta direktsänt men även i efterhand. Det går också att kolla från valfri plattform – titta på Djurgården – AIK från mobil, surfplatta, dator eller annan enhet.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ditt konto och välj ett sportabonnemang
  • 3. Titta på Djurgården – AIK live stream (avspark 15:00, 12/5)

Titta på Djurgården – AIK på TV

Om du är en person som helst vill se fotboll på TV, då ska vi berätta för dig hur du går tillväga för att göra så. C More Fotboll är den kanal som sänder matchen, så har du den i ditt utbud är det bara att luta dig tillbaka i TV-soffan och se Djurgården – AIK på TV.

Saknar du kanalen som sänder matchen kan du ändå se den på TV på ett annat sätt. Du kan nämligen koppla din Djurgården – AIK live stream från valfri plattform till TV, och på så sätt se matchen på TV trots att du inte har kanalen som visar den. För att göra det behöver du en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller Samsung TV.

Inför matchen

Djurgården inledde årets allsvenska övertygande, men sedan har det gått lite utför. Laget har nu inte en seger på tre matcher, och spelet har sett direkt svagt ut mot Hammarby och Helsingborg.

AIK:s inledning av Allsvenskan lämnar mer att önska. Anfallsspelet har varit dåligt, och detta trots att truppen innehåller väldigt många fina namn. Här kan ni läsa mer om matchen och speltips inför Allsvenskan.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar