Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 apr, 2019

Streama AIK – Sirius: Se matchen via live stream

Läs om hur du gör för att streama AIK – Sirius live på nätet. I vår guide visar vi hur ni gör för att titta på matchen online!

Det har blivit dags för oss att se AIK – Sirius, när lagen möts på Friends Arena i Allsvenskans tredje omgång. Många kommer att vilja online streama matchen, och här kan ni se hur ni gör för att titta på matchen på nätet.

Läs vidare i vår text för att få veta hur ni gör för att se er AIK – Sirius live stream.

Streama fotboll hos Bet365 & spela på odds i Allsvenskan

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Streama AIK – Sirius live

För att streama AIK – Sirius live på nätet måste du ha ett konto på CMore, då det är den tjänst som visar matchen direkt. Där kan du se alla matcher i Allsvenskan direktsänt. Skapa ett konto på CMore för att se AIK – Sirius.

Matchen mellan de här två lagen kommer att vara populär att titta på för många, och det är alltså CMore som krävs för att se din AIK – Sirius live stream.

Du kan titta på din ström av matchen från valfri plattform – titt på AIK – Sirius från dator, mobil eller surfplatta!

  • 1. Gå till CMore
  • 2. Skapa ett konto och välj ett sport-abonnemang
  • 3. Titta på AIK – IK Sirius live stream (avspark 15:00, 14/4)

Titta på AIK – Sirius på TV

Om du istället vill se AIK – Sirius på TV är kanalen du behöver C More Sport, där matchen direktsänds. Ratta in den kanalen, som visar matchen, och se matchen på TV.

Ett annat sätt att se AIK – Sirius på TV är genom att koppla din livesändning från din AIK – Sirius live stream till din TV, från dator eller var du nu streamar ifrån. Det går nämligen att koppla sändningen från mobil, surfplatta eller dator om du har till exempel Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

AIK är naturligtvis storfavoriter här, men det är inte de regerande mästarna utan Sirius som står på full pott så här långt in på den allsvenska säsongen. Sirius har besegrat både Kalmar FF och Falkenberg, och visst, det är väl inga topplag, men det är ändå en fin bedrift.

AIK har i sin tur spelat 0-0 i båda sina matcher, först mot Östersund och Norrköping. När det nu är Sirius som kommer på besök förväntar sig fansen den första trepoängaren.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar