Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 maj, 2022

Streama AIK – IFK Göteborg (7/5): Live stream & TV

AIK Göteborg stream TV

Är ni sugna på att live streama AIK – IFK Göteborg, när lagen möts i Allsvenskan lördag 7 maj. Då har ni hittat rätt. Hitta er stream av matchen, och se även hur ni kan titta på den på TV.

En av de stora matcherna i Allsvenskan är den mellan AIK och IFK Göteborg. Två storklubbar, som genom åren byggt upp en stor rivalitet till den grad att matchen får klassas som ett hatmöte. När båda agen tillhör toppen av tabellen blir betydelsen av och intensiteten i matchen ännu större.

Här visar vi er hur ni gör för att hitta en AIK – IFK Göteborg live stream att se direktsänt på nätet. Kolla in hur ni gör för att hitta en sändning av matchen på internet, och ta även del av information kring vad som gäller angående TV-sändning.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: AIK – IFK Göteborg
När: Den 7/5, kl. 15:00
Vart: Friends Arena, Solna
Vad: Allsvenskan, omgång 7
TV: Discovery Plus
Speltips: AIK vinner och håller nollan (2,62 hos Bet365)

Ni får gärna ta er en titt på recensioner vi skrivit om olika bettingsidor. Till den här matchen rekommenderar vi Bet365, då de erbjuder bra odds på AIK – IFK Göteborg.

Streama AIK – IFK Göteborg

Det är inte särskilt svårt att live streama AIK – IFK Göteborg. För att se matchen direktsänt på internet behöver ni bara skaffa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni titta på er AIK – IFK Göteborg live stream direkt från valfri enhet. Då kan ni förresten se alla matcher från Allsvenskan online.

Välj alltså själva om ni ska titta på er fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni dessutom en Chromecast eller liknande så kan ni koppla över sändningen av matchen till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Sändningarna på Discovery Plus håller alltid hög nivå, vad gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – IFK Göteborg online

Titta på AIK – IFK Göteborg på TV

Matchen kommer också att sändas på TV, på självaste Kanal 5. Många har den kanalen i sitt utbud, så ta er en titt om ni sitter på den innan ni letar rätt på en AIK – IFK Göteborg stream online.

Saknar du Kanal 5 så finns det som sagt ett annat sätt att se matchen på TV. Koppla din sändning av matchen till TV:n med hjälp av en Apple TV, Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

  • Kanal: Kanal 5
  • Avspark: 14:00, lördag 7 maj

Inför matchen

IFK Göteborg inledde Allsvenskan förvånansvärt starkt, genom att vinna sina tre första matcher. När motståndet trissats upp har det dock gått sämre – över mötena med Djurgården, Malmö och Kalmar har man bara tagit en poäng.

AIK ligger på fjärde plats i tabellen, och har i stort stått för en bra start på säsongen. Bortaförluster mot Häcken och Malmö, men bortaseger mot Sundsvall och full pott på hemmaplan – bland annat en seger mot Djurgården. På hemmaplan har man vunnit samtliga tre matcher med 1-0, och det tar man nog gärna här igen om man kan.

AIK presenterade så sent som under torsdagen John Guidetti, som ansluter till laget i sommar. Troligtvis försvinner dock Jordan Larsson då, så det går jämnt ut.

Relaterat

topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar