Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 sep, 2018

Streama AIK – BK Häcken: Inför matchen, startelvor & speltips

AIK möter BK Häcken på lördag, i en riktig toppmatch mellan två av Allsvenskans formstarkaste lag. Om något lag ska kunna bryta AIK:s vinstsvit är det Häcken. Läs allt inför matchen, från väntade startelvor till stream.

Streama AIK Häcken

Många kommer att vilja se denna toppmatch i Allsvenskan, och för att streama AIK – Häcken finns det en enkel väg att gå. Allsvenskan visas på CMore, där de sänder alla matcher från Sveriges högsta liga i fotboll.

På CMore visas matcherna med hög bildkvalitet och komponeras ihop med ett fint ljud och duktiga kommentatorer. Sändningen startar 15:50 och fullblodsproffset Mats Lilja kommer att kommentera.

Se AIK Häcken på TV

AIK – Häcken visas på C More Fotboll, vilket är en TV-kanal som långt ifrån alla har i sitt utbud. Saknar du kanalen men vill ändå se matchen på TV, då kan du titta på din dator eller mobil och via Chromecast alternativt HDMI-kabel koppla matchen till din TV och titta där.

  • Match: AIK – BK Häcken, Allsvenskan
  • Datum & tid: Lördag 1 september 16:00
  • Arena: Friends Arena, Solna
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, AIK

Linnér
Milosevic – Karlsson – Jansson
Sundgren – S. Larsson – Adu – K. Olsson – Rashidi
Goitom – T. Elyounoussi

Skador: Jesper Nyholm, Joel Ekstrand, Robert Lundström
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Häcken

Abrahamsson
Ekpolo – Lindgren – Toivio – A. Andersson
Friberg – Irandust – Faltsetas
Mohammed – Jeremejeff – Paulinho

Skador: Christoffer Källqvist, Juhani Ojala
Avstängningar: –

Häcken kan vålla problem även för AIK

AIK går som tåget i Allsvenskan, och vore det inte för att Hammarby gör detsamma hade ”Gnaget” antagligen redan gjort ett guldryck. Sju raka segrar är AIK:s facit i Allsvenskan, vilket inte kan hållas som annat än mäkta imponerande.

BK Häcken är ett annat formstarkt lag. Det är allmänt känt att Häcken har en av Allsvenskans högsta högstanivåer, men lagets ojämna prestationer gör att man inte lyckats befästa sig i toppen.

Dagskurvan i Häcken är dock oerhört hög, och man kommer från fyra raka trepoängare. Bland dessa utmärker sig en 5-0-seger mot ett ofantligt svagt Djurgården, och en utklassning med 6-0 mot Brommapojkarna. Lagets stjärna Paulinho har gjort 5 mål och 1 assist på de här 4 matcherna. Brassen snittar 1 poäng per match denna säsong.

Speltips

Det känns som att den här matchen kan gå hur som helst. AIK har ett oerhört stabilt och ramstarkt försvar, men Häcken har samtidigt gjort 15 mål på sina 4 senaste matcher. Som sagt, är det något lag som ska kunna bräcka AIK just nu är det Häcken.

Vid första tanken är vi tveksamma vilket lag vi vill spela på i den här matchen, men efter att ha fått se oddsen känner vi ingen tvekan. Spelbolagen stirrar sig blinda på tabellen, och glömmer att Häcken när man är inne i en sådan här period faktiskt är ett av Allsvenskans allra bästa lag. 1.70 på AIK och 5.00 på BK Häcken speglar inte alls bilden av denna match, enligt oss. Att spela på AIK att vinna till ett sådant odds vore en väldigt stor och onödig risk att ta.

AIK har visserligen ännu sin förlustnolla intakt, men de kan väl inte gå obesegrade hela säsongen? Åtminstone tror vi att Häcken kniper en poäng. Vi tänker spela ”Häcken vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort” till oddset 3.75 gånger pengarna. Bra betalt vid Häckenseger och samtidigt en försäkring om matchen skulle sluta med ett kryss.

  • Tips: BK Häcken vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 3.75, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar