Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 dec, 2016

Snart börjar allsvenskan 2017 – Första omgången

Många människor har sedan förra säsongen längtat tills nästa säsong av Allsvenskan ska börja. Det är alltid ett stort tryck på biljetter, läktare och spelare när premiären av Allsvenskan börjar.

Vi har kollat närmare på de matcher som kommer att inleda säsongen. Där hittar vi flera toppmatcher som kan vara mellan lag som till slut kommer slåss om SM-guldet.

När börjar Allsvenskan 2017?

År 2017 kommer Allsvenskan att starta den 2 april. Den första omgången kommer bestå av matcher som vi har radat upp nedanför.

Alla dessa matcher kan du se till att streama (med pengar på kontot) med vår hjälp. Kolla in vår sida med Allsvenskan live streams. Vi tror inte du kommer bli besviken med våra direktsändningar. De är både utan kostnad, och fullt lagliga för dig att kolla på.

Premiär – Den 2 april

  • Halmstad – Östersunds
  • GIF Sundsvall – Athletic FC Eskilstuna
  • IFK Norrköping FK – Hammarby
  • IFK Göteborg – Malmö FF
  • Kalmar FF – IF Elfsborg
  • AIK – BK Häcken
  • Örebro – Jönköpings Södra IF

Premiärens bästa match utser vi till IFK Göteborg – Malmö FF. Ett möte som brukar kallas ”Mesta mästarna-derbyt”. Dessa två lag har länge varit rivaler både nu och historiskt. De krigar fortfarande om vem som egentligen är bäst i maratontabellen.

I övrigt så kan vi knappt vänta till Allsvenskan har börjat på riktigt! Vi saknar den glädje, passion och kärlek som finns för Allsvenskan. All heder till världens abosluta toppfotboll, men visst är det en speciell charm med att följa med inom svensk fotboll!

ifk göteborg malmö ff

Tippa Allsvenskan 2017

Redan nu kan du lägga odds som utser vinnaren av Allsvenskan 2017. Om du väljer att placera ett bet på Allsvenskan innan den har börjat så kan du spela på höga odds.

Just nu finns det egentligen ingen som vet hur de olika lagen står mot varandra. Många har självklart speltips och gissningar på att Malmö FF återigen ska vinna SM-guld.

Inne hos Bet365 så har de redan anordnat flera olika bettingsalternativ för dig som är medlem. Du kan där tippa saker som årets vinnande lag, årets skyttekung och även de matcher som finns för när premiären av Allsvenskan startar igång år 2017.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar