Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 nov, 2018

Malmö FF – Örebro SK: Inför matchen, speltips & live stream

Malmö FF tar emot Örebro SK på Stadion, i en match Malmö nästan måste vinna för att hänga på i kampen om kvalplatserna till Europa League. Läs allt inför mötet här!

Streama Malmö FF – Örebro SK live

Vill du streama Malmö FF – Örebro SK online? Då behöver du skaffa ett konto på CMore, där de visar matchen direkt på nätet.

Titta på Malmö – Örebro direkt på CMore med sportabonnemanget. Föredrar du kan du lika gärna välja att pausa matchen och titta i efterhand.

Matchen visas i HD-kvalitet, och det går att titta från valfri plattform (mobil, dator, surfplatta, TV).

  • Match: Malmö FF – Örebro SK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Torsdag den 1 november, 19:00
  • Arena: Stadion, Malmö
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Titta på Malmö – Örebro på TV

För att se Malmö – Örebro på TV behöver du, konstigt nog, ratta in kanalen C More Golf. Där visas matchen live. Saknar du kanalen går det även att koppla din CMore live stream-sändning till TV:n med hjälp av Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel.

Trolig laguppställning, Malmö FF

J. Dahlin
E. Larsson – Nielsen – Brorsson – Rieks
Lewicki
Bachirou – Christiansen
Traustason
Rosenberg – Antonsson

Skador: Rasmus Bengtsson
Avstängningar:

Trolig laguppställning, Örebro SK

O. Jansson
V. Tranberg – Almebäck – S. Ring
Björnkvist – Gerzic – Rogic – Granlund
Omoh – Igboananike – Besara

Skador: Arvid Brorsson, Martin Lorentszon
Avstängningar: –

Malmö kämpar för att nå kvalplats till Europa League

SM-guldet är sedan länge borträknat, men Malmö slåss hårt för att nå en topp 3-placering och därmed kval till Europa League. Fjärdeplatsen kan innebära kval till Europa League den också, beroende på vinnare av Svenska Cupen näsa år.

De tre lagen som slåss om tredjeplatsen är Hammarby, Häcken och Malmö. Hammarby står på 54 mål, Häcken på 53 och Malmö på 49, men med en match mindre spelad. I nästa omgång möts Hammarby och Häcken, vilket öppnar upp för Malmö då minst ett av lagen kommer att tappa poäng.

Örebro SK har inte mycket att spela för de här sista matcherna i Allsvenskan. Laget ligger i ingenmansland och kan endast motivera sig med äran.

Speltips

Malmö FF har ett fullspäckat spelschema under den närmsta tiden. På en och en halv vecka kommer man att spela hela fyra matcher. Örebro idag, IFK Göteborg på söndag, Sarpsborg (Europa League) nästa torsdag, Elfsborg nästa söndag.

Malmö kommer givetvis att ge allt för att vinna ikväll, men man kommer inte att ödsla mer krafter än nödvändigt. Örebro har ingenting att spela för och energin kanske inte är på topp hos ÖSK.

Vi tycker att under 3,5 mål till oddset 1.66 är ett lockande odds, och spelar detta påBet365.

  • Tips: Under 3,5 mål
  • Odds: 1.66, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar