Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 jul, 2018

Kalmar FF – Djurgårdens IF: Live stream, speltips & laguppställning

I skuggan av VM-finalen spelas det även fotboll på svensk mark på söndag. En av matcherna som ska betas av är den på Guldfågeln Arena, där Kalmar FF möter Djurgården klockan 14:00.

Streama Kalmar – Djurgården

Den kanal som visar Kalmar – Djurgården på TV är CMore Live 2. Saknar du kanalen finns det fler sätt att titta på matchen.

Med rätt CMore-abonnemang kan du titta på alla matcher från Allsvenskan live.

CMore sänder matcherna med HD-kvalitet, och det går att titta direkt men även att pausa och spola tillbaka. Du kan streama Kalmar – Djurgården med din mobil, dator, läsplatta eller TV.

  • Match: Kalmar FF – Djurgårdens IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 15 juli, 14:00
  • Arena: Guldfågeln Arena, Kalmar
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, Kalmar

Hägg
M. Hallberg – V. Elm – Agardius – Akas
Magnusson – H. Hallberg – Romario – Eriksson
Söderqvist – Diouf

Skador: Emin Nouri, Erton Fejzullahu, Filip Sachpekidis
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Djurgården

Isaksson
Gunnarsson – Danielsson – Une Larsson – Augustinsson
Radetinac – Ulvestad – Karlström – J. Ring
Badji – Kozica

Skador: Tino Kadewere
Avstängningar: Jonas Olsson, Kerim Mrabti

Två lag som slåss om topplaceringarna

Kalmar FF inledde höstsäsongen på ett alldeles strålande sätt, genom att besegra IFK Göteborg med 3-1 på bortaplan. Till matchen mot Djurgården får man dessutom tillbaka tidigare avstängde brassen Hiago.

I Djurgårdens första match efter uppehållet ställdes man mot IFK Norrköping. Haris Radetinac gav Djurgården ledningen med ett fantastiskt avslut från långt håll, innan Simon Skrabb kunde skjuta in matchens andra och sista mål till 1-1.

Både Djurgården och Kalmar jagar topp 4-placeringarna – som genererar i Europaspel – i tabellen. Kalmar ligger för tillfället på plats 6 i tabellen med 20 poäng, medan Djurgården återfinns två platser ovanför med 21 poäng. Djurgården har dock en match mer spelad än resterande lag.

Speltips

Vi tror på en målfattig match på Guldfågeln Arena. Kalmar är det lag som haft minst mål – framåt och bakåt hopräknat – i hela Allsvenskan. Det lag som haft näst minst mål i sina matcher? Djurgården.

Mycket tyder alltså på att detta blir en match med få mål. Vi spelar under 2,5 mål till oddset 1.57 på Bet365.

  • Tips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.57, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar