Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 apr, 2017

J Södra – AIK: Streama Allsvenskan live &

I helgen så spelas ytterligare matcher i Allsvenskan 2017. Näst på tur står just nu Jönköping Södra – AIK, en match som du kan se via vår live stream. För att kunna streama J Södra – AIK så behöver du endast följa våra enkla steg.

Det är väldigt vanligt att vi i Sverige försöker hitta tips på live streaming av Allsvenskan. Speciellt när stora publiklag spelar, vilket AIK faktiskt är. Jönköping Södra är inget typiskt lag som är kända för att ha mycket supportrar på plats. Däremot vet vi att många i Jönköping har ett intresse över hur det går för det gröna succélaget.

Så se till att du hittar en J Södra – AIK stream online med vår hjälp. Med hjälp av oss så kan du streama de allra flesta matcher från Allsvenskan i fotboll.

aik fotboll mål

  • Avspark: den 22 april, kl. 16:00
  • Arena: Stadsparksvallen
  • Visas hos: Cmore & bet365 (IP-restruktioner)

Jönköping – AIK stream free

Det finns idag en popular lösning som du kan använda för att kunna se fotboll från Allsvenskan. Denna lösning stavas be365. Inne hos denna multisida så kommer du att kunna både spela på odds, samtidigt som du kan se live streams från stora sportevents.

Några av dessa live streams kommer att sända Allsvenskan direkt. Vilket innebär att du som vill se Jönköping Södra – AIK den 22 april kan koppla av. Genom att skapa ett spelkonto inne hos denna bookmaker så kommer du att direkt få tillgång till matchen.

För att kunna streama J Södra – AIK så behöver du fört göra en insättning på ditt spelkonto. Det kanske kan verka märkligt att du behöver sätta in pengar för att kunna se Allsvenskan stream free. Din insättning kommer inte försvinna när du startar din live streaming. Utan istället kommer du att kunna använda dina pengar för att spela på odds.

Att spela på odds samtidigt som du kan se streams från Sverige är perfekt för att höja spänningen i matcherna.

Det är även viktigt att du noterar det faktum att bet365 har IP-blockerat länder där andra aktörer köpt upp rättighheterna att visa matcherna. När det gäller matchen mellan Jönköping Södra – AIK så kommer den inte att visas inom Sveriges gränser. Anledningen till det är att Cmore är den aktör som köpt upp rättigheterna att visa Allsvenskan via live stream eller på TV.

allsvenskan guld

Se matchen på TV

Om du hejar på Jönköping Södra, eller kanske håller stenhårt på AIK så har du säkert intresse att se matcherna som lagen spelar på TV. I Sverige så är det Cmore som visar alla matcher i Allsvenskan på TV. Det innebär att du behöver ha köpt ett kanalpaket eller ett konto hos Cmore för att se svensk fotboll direkt.

Att se svensk fotboll på TV är det många som föredrar. Däremot finns det ingen kanal som visar matcherna helt . Ett tips som du dock kan använda dig av är att streama Allsvenskan online via din dator. Sedan kan du använda en HDMI-sladd för att kunna kopiera din skärm på datorn direkt till din TV. På så vis kan du få samma känsla som du hade fått med hjälp av en TV-kanal.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar