Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 jul, 2018

IK Sirius – Malmö FF: Live stream, speltips & laguppställning

Allsvenskan drar igång för fullt under lördagen, med fyra matcher. Läs vårt speltips till den första av lördagens matcher.

Streama Sirius – Malmö FF

Det är enkelt att streama IK Sirius – Malmö FF. Allt du behöver göra för att se matchen är att skapa ett konto på CMore, och ett abonnemang.

På CMore visas matcherna i HD-kvalitet, och det går att titta direkt/live från din mobil, dator, surfplatta eller TV.

  • Match: IK Sirus – Malmö FF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Lördag den 7 juli, 13:30
  • Arena: Studenternas IP, Uppsala
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, Sirius

Fegrouch
Larsson – Eishwold – Björkström – Arvidsson
Kindlund – Ogbu – Haglund
Vecchia – Maholli – Lundholm

Skador: Christer Gustafsson, Daniel Jarl, Elias Andersson
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Malmö FF

Dahlin
Larsson – Bengtsson – Brorsson – Binaku
Sswankambo – Christiansen – Lewicki – Rieks
Rosenberg – Jeremejeff

Allsvenskan drar igång igen

I Sverige är VM-febern oerhört hög, då Sverige gör succé och på lördagen spelar en kvartsfinal mot England. I skuggan av VM ska dock Allsvenskan sparka igång igen.

Först ut ser vi Sirius möta Malmö FF, i en match som flyttats bak i avsparkstid med anledning av Sveriges kvartsfinal. Istället för klockan 16 sparkar denna allsvenska match igång klockan 13. Därefter spelar Dalkurd mot Brommapojkarna, Häcken mot GIF Sundsvall och Trelleborg mot AIK, tre matcher som alla startar 19:30.

Malmö FF har en ny tränare i Uwe Rösler, som ersätter Daniel Andersson, som i sin tur var tillfällig tränare efter att klubben sparkat Magnus Pehrsson. Återstår att se om tränarbytet kan ge någon positiv effekt för klubben.

Den nye tränaren Rösler är typiskt tysk på så sätt att han är väldigt hård, tydlig och organiserar sina lag väl. Rösler spelar vanligtvis 3-5-2, men under hans två träningsmatcher i Malmö har han formerat laget utefter den 4-4-2-uppställning som Pehrsson använde.

Malmö har förstärkt laget under sommaren med Anders Christiansen, men sålt Mattias Svanberg.

IK Sirius stod för en oerhört svag vårsäsong och ligger sist i Allsvenskan. Laget vann borta mot Elfsborg i omgång 2, men sedan dess har det blivit 2 kryss och 8 förluster. Under sommaren har klubben hämtat in förre AIK:aren Robert Åhman-Persson. Åhman-Persson kommer senast från Belenenses i portugisiska högstaligan.

Speltips

Vi tror på Malmö FF kommer taggade till denna match, med en nytändning i och med tränarbytet. Alla spelare kommer att ge allt och vilja visa sig från sin bästa sida.

Vi spelar den raka 2:an till oddset 1.44, på Bet365.

  • Tips: Malmö FF vinner
  • Odds: 2.00, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar