Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 sep, 2018

IK Sirius – Hammarby IF: Live stream, speltips & laguppställning

IK Sirius slåss för sin överlevnad i högsta divisionen, medan Hammarby vill ta vara på AIK:s poängtapp igår. Läs allt inför Sirius – Hammarby, från startelvor till hur du hittar din live stream.

Streama IK Sirius – Hammarby IF

Det är mycket enkelt att streama Sirius – Hammarby live. Allt du måste ordna är dig ett konto och abonnemang på CMore. Abonnemanget du behöver för att se matchen är CMore Mycket Sport, vilket kostar 199 kronor i månaden och ger dig tillgång till massor av matcher från Allsvenskan.

På CMore kan du titta på Sirius – Hammarby med hög bildkvalitet, och du kan titta live såväl som pausa och se matchen i efterhand.

Det är möjligt att se din live stream direkt från valfri plattform, det vill säga mobil, dator, surfplatta, TV fungerar lika bra. För att titta på matchen TV är det dock av vikt att ha en Smart-TV, Apple TV, Chromecast eller HDMI-kabel.

  • Match: IK Sirius – Hammarby IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 17 september, 19:00
  • Arena: Studenternas IP, Uppsala
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Titta på Sirius – Hammarby på TV

För att se Sirius – Hammarby på TV är du i behov av CMore Fotboll, då det är kanalen som visar matchen. Matchen har avspark 19:00, men Cmore drar igång sin sändning redan 18:45 med studio med Hasse Backe och Anna Brolin.

Kommentatorer är Jon Persson och Mats Lilja. Du behöver inte TV-kanalen för att se studiosändningen, utan det räcker med Cmore-konto med abonnemanget CMore Mycket Sport.

Trolig laguppställning, Sirius

L. Jonsson
Björkström – Eishwold – O. Pehrsson – K. Larsson
Saeid – Lindberg – Åhman-Persson
Lundholm – Haglund – Gustafsson

Skador: Abdul Razak, Elias Andersson, Karvan Ahmadi (tveksam)
Avstängningar: Ian Sirelius

Trolig laguppställning, Hammarby

Wiland
Sandberg – Paulsen – Fällman – Borges
Barny – Junior
Rodic – Tankovic – Hamad
Djurdjic

Skador:
Avstängningar: Jeppe Andersen

Hammarby har chans att skapa årtiondets derby

Igår spelades två matcher som påverkar både Sirius och Hammarby i allra högsta grad. Skandalomsusade Brommapojkarna lyckades bortabesegra Djurgården, vilket skickade ned Sirius till kvalplatsen. Sirius måste vinna idag för att ta sig tillbaka till säker mark.

För Hammarby var gårdagen desto mer glädjande. IFK Norrköping besegrade AIK, vilket innebar AIK:s första förlust i Allsvenskan den här säsongen. En närmast makalös svit som alltså fick se sitt slut igår. För tabellen innebar detta att det numera bara skiljer fem poäng mellan AIK och Hammarby, och vinner Hammarby idag har de alltså läge att ta sig förbi AIK när lagen möts på söndag.

Hammarby kommer till matchen utan viktige mittfältskuggen Jeppe Andersen. Ersätter Andersen väntas Junes Barny göra. Dessutom har Serge-Junior Martinsson Ngouali haft knäproblem på sistone, men han är med i dagens matchtrupp och ska därmed vara redo ikväll.

Jiloan Hamad, Nikola Djurdjic och Neto Borges är alla ett gult kort ifrån en matchs avstängning, och vill de undvika att missa derbyt är det bäst att de inte tar några onödigt fula tacklingar ikväll.

IK Sirius står utan yttern Ian Sirelius, som är avstängd till dagens match. Man har dessutom en handfull skador.

Speltips

Efter förlusten mot Djurgården för ett par veckor sedan hamnade Hammarby plötsligt fem poäng bakom det AIK som vann match efter match. På grund av AIK:s förlust igår har Hammarby återigen allt i egna händer, och man kommer in i den här matchen med full fokus på att ta tre poäng. Före förlusten mot Djurgården hade Hammarby fem segrar och ett kryss på sina sex senaste matcher.

Sirius däremot har en oerhört tung tid bakom sig. Laget har tre raka förluster, och de två senaste av dessa har förlorats med 0-5 respektive 0-4. Uppsalaklubben har för tillfället inte den form som krävs för att ta poäng av en guldkandidat.

Vi tror stenhårt på den raka 2:an, och spelar den till oddset 1.61 på Bet365.

  • Tips: Hammarby vinner
  • Odds: 1.61, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar