Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 sep, 2019

Titta på AIK – IFK Göteborg: Se på TV & live stream

Toppmatch i Allsvenskan, och intresset för att streama AIK – IFK Göteborg live på nätet är stort. Vi visar er hur ni gör för att titta på fotbollsmatchen online.

Det är väldigt lätt att titta på AIK – IFK Göteborg direktsänt på nätet. Vi visar dig allt du behöver göra för att få tillgång till livesändning av matchen.

Scrolla vidare och få reda på hur du kan se din AIK – IFK Göteborg live stream, och följa när AIK slåss mot guldet och Göteborg om Europaplatserna.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama AIK – IFK Göteborg

För att streama AIK – IFK Göteborg ska du ha ett konto på C More, och där abonnemanget C More All Sport. Då kan du titta på alla matcher från Allsvenskan. Det kostar 349 kronor/månad, men två strömmar går att ha igång samtidigt så du kan dela konto med en vän och därigenom bara stå för halva kostnaden.

Det går också att köpa en så kallad ”matchbiljett” för att låsa upp just denna match. Det kostar 249 kronor.

Sändningen till AIK – IFK Göteborg är av högsta bild- och ljudkvalitet, och matchen kommenteras av Åke Unger. Vid sin sida som expertkommentator har han den gamle stortränaren Hasse Backe.

Någonting som underlättar för att göra din upplevelse när du tittar på AIK – IFK Göteborg extra bra, är att det går att se din liveström från valfri plattform. Det går att titta på din live stream från vilken plattform du vill. Koppla upp sändningen från mobil, dator eller surfplatta – valet är ditt!

  • 1. Skapa ett CMore-konto
  • 2. Välj C More All Sport eller köp en matchbiljtt
  • 3. Streama AIK – IFK Göteborg live (avspark 19:00 25 september)

Titta på AIK – IFK Göteborg på TV

Den Tv-kanal som visar AIK – IFK Göteborg är C More Fotboll. Där kan du således titta på matchen.

Om du saknar den kanalen men ändå vill se AIK – IFK Göteborg på TV så är det ”bara” att koppla din CMore live stream från valfri enhet till TV med hjälp av en till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 18:30

Inför matchen

AIK kommer ifrån en tung derbyförlust mot Hammarby, vilken innebär att man nu är hela fyra poäng bakom Djurgården. Djurgården har dock både Hammarby och IFK Norrköping kvar att möta, så det finns möjligheter att de tappar fyra poäng eller fler.

Men då ska ju AIK även vinna sina matcher, och de ställs mot Göteborg nu och sedan Malmö på bortaplan i den näst sista omgången.

Här kan du läsa om våra speltips till matcher i Allsvenskan.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar