Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 okt, 2018

GIF Sundsvall – Hammarby: Inför, laguppställningar & live stream

GIF Sundsvall tar emot Hammarby IF på Idrottsparken, i en match mellan Allsvenskans två stora positiva överraskningar. Läs allt inför sammandrabbningen, som Hammarby bör vinna för att inte tappa greppet om Europaplatsen.

Streama GIF Sundsvall – Hammarby

Om du är intresserad av att streama GIF Sundsvall – Hammarby bör du skapa ett konto på CMore, där matchen visas live. På CMore kan du se alla matcher från Allsvenskan.

Matchen sänds direkt och det är möjligt att se GIF Sundsvall – Hammarby från valfri plattform. Det går alltså att titta på din live stream från mobil, dator, surfplatta eller TV.

Matchen visas med hög bildkvalitet.

  • Match: GIF Sundsvall – Hammarby IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 31 oktober, 19:00
  • Arena: Norrporten Arena, Sundsvall
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Streama Elfsborg – Dalkurd

Titta på GIF Sundsvall – Hammarby på TV

För dig som vill titta på GIF Sundsvall – Hammarby på TV behöver du kanalen C More Live, som sänder matchen direktsänt från matchstart 19:00. Saknar du denna kanal kan du istället koppla matchen till din TV från datorn via HDMI-kabel.

Trolig laguppställning, GIF Sundsvall

Eskelinen
Moros – Björkander – Myrestam
Tamimi – Batanero – Ciercoles – D. Olsson
Haro – Hallenius – M. Sema

Skador: Chidi Dauda Omeje, Peter Wilson
Avstängningar: Pol Moreno

Trolig laguppställning, Hammarby

Blazevic
Sandberg – Paulsen – Fenger – N. Borges
Barny – Andersen
Rodic – Tankovic – Hamad
Djurdjic

Skador: Johan Wiland, Benny Lekström, Serge-Junior Martinsson Ngouali
Avstängningar: –

Hammarby jagar Europaplats

När säsongen närmade sig, och sluttabellen av Allsvenskan 2018 skulle tippas, var det inte många som trodde på GIF Sundsvall. Norrlandslaget var nederlagstippat, och väntades hamna i botten av tabellen.

Ute på planen har vi dock fått se annat. GIF Sundsvall har med sin spanskinspirerade och vägvinnande fotboll besegrat både det ena och det andra motståndet, och en möjlig Europaplats fanns länge under räckhåll. Så bra blir det tyvärr inte, men den 7:e-platsen man innehar nu ska man vara stolta över.

Några som däremot siktar på att knipa en Europaplats är Hammarby. Efter att ha gjort en fantastisk vår och drömt om guldet, har det sett ut att ”bara” bli topp 3 och kval till Europa League för Stockholmsklubben. De senaste veckornas svaga resultat har dock försatt laget i en situation där Europaplatsen plötsligt är långt ifrån i säkerhet.

Hade Malmö inte släppt in det där kvitteringsmålet i 96:e minuten mot AIK under måndagskvällen, då hade MFF varit förbi Hammarby nu. Men än så länge är ”Bajen” alltså 3:a, och för vara säkra på att behålla den platsen ska man vinna mot Sundsvall.

Detta blir också Kennedy Bakircioglüs tredje sista match i Hammarbytröjan, och det är ännu oklart om han kommer att få starta. Lagets ordinarie centralmittfältare Serge-Junior Martinsson Ngouali är skadad, men mot Kalmar senast fick Junes Barny ta hans plats och när Kennedy till slut byttes in var det högre upp i banan.

En annan intressant aspekt är att de förra Hammarbyspelarna Linus Hallenius, William Eskelinen, Jonathan Tamimi och Maic ”Magic” Sema får möta sin gamla klubb här.

Speltips

Hammarby har klart mer att spela för här, och dessutom mer kvalitet i laget. Kennedy Bakircioglü fick hoppa in senast och var en mycket pigg injektion, och han kan mycket väl få mer speltid idag. Det hade varit guld värt för Hammarby.

Allt som allt har bortalaget mer kvalitet än GIF Sundsvall, och den 2:an känns för oss naturlig. Både mer motivation och mer klass.

  • Tips: Hammarby vinner
  • Odds: 2.25, Unibet

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar