Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 feb, 2012

Fotbollsmässigt kunde Kalmar ge mig mest

Sebastian Andersson, som stod för tolv mål i fjolåretsupplaga av superettan, jagades av en handfull allsvenska klubbar. Valet föll till slut på Kalmar FF.

– Fotbollsmässigt kunde Kalmar ge mig mest. Titta på hur många spelare de har sålt ut till större klubbar, säger Andersson till expressen.se

Trots att Djurgården cch Helsingborg lockade var valet relativ enkel att fatta.

– Det kändes rätt. Jag tyckte att det lockade mer fotbollsmässigt. De har en stabil trupp ochutvecklingspotentialen är stor, säger han och fortsätter:

-Titta på hur många spelare Kalmar har sålt till större klubbar och som det har gått bra för, i Holland till exempel. Jag fick positiva tankar om Djurgården också, men Kalmar kunde ge mig mest.

Om målsättningen säger 20-åringen:

– Det är svårt att säga hur det ska gå, men vi vill komma högre upp än förra säsongen i alla fall. Och det ska vi klara, säger Sebastian Andersson.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar