Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 aug, 2011

En av de viktigaste matcherna i karriären

Daniel Andersson och Malmö FF är på plats i den kroatiska huvudstaden Zagreb för en mycket tuff uppgift. Ikväll springer spelarna in på Stadion Maksimir för att försöka skaffa sig ett bra utgångsläge inför returen på Swedbank Stadion nästa vecka.

– På klubblagsnivå är det helt klart en av de viktigaste matcherna i min karriär, säger han. Jag har aldrig svårt att tända till, men det blir ännu lättare att komma igång inför sådana här matcher, säger kapten Andersson enligt Sydsvenskan.

På en kokande arena blir Anderssons rutin ovärderlig ikväll. Rikard Norling hoppas att spelarna lämnat den svenska försiktigheten hemma.

– Med den Jantelag vi är uppväxta med så tror jag det är lätt att man kanske resonerar så. Men de här killarna verkar ha haft öronproppar i när de växte upp. De känns som att de bara kör, de älskar det här och går hela vägen in, det här är inte något läskigt.

Ikväll kan nyförvärvet Miiko Albornoz göra debut.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar