Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 19 apr, 2011

De som vinner mittfältet vinner matchen

Allsvenskan går vidare. Efter att ha avslutat den tredje omgången igår inleder Gais och Djurgården idag den fjärde omgången, med matchen på Gamla Ullevi.

Djurgården har inlett tveksamt och har efter krysset i derbyt mot AIK radat upp två förluster, först mot Kalmar FF och sedan mot Malmö FF senast. Trots det tror Dime Jankulovski på en mycket svår match när stockholmarna kommer på besök till Göteborg idag.

– Tuff match måste jag säga. De har inte fått den starten som de hoppats på så det blir en tuff match. Jag tror att de som vinner mittfältet vinner matchen. Det blir av allt att döma ett ställningskrig och jag hoppas att vi tar tre poäng. De är ett bra lag som inte fått till det än i år och vi har respekt för dem, men inte för stor. Gör vi det vi ska så tar vi tre poäng, säger Jankulovski till klubbens hemsida.

Gais fick allt att lossna i 4-0-segern mot Trelleborg. Senast besegrades Halmstad med 0-2 på bortaplan vilket imponerar.

I kvällens match saknas Álvaro Santos på grund av en lårskada.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar