Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 aug, 2018

BK Häcken – Djurgården: Live stream, speltips & laguppställning

BK Häcken ställs emot Djurgårdens IF under söndagseftermiddagen. Läs allt inför matchen, från troliga startelvor till live stream.

Streama Häcken – Djurgården

För att titta på Häcken – Djurgården på Tv är C More Fotboll kanalen du behöver ha, men det är det dessvärre inte alla som har. Det finns dock fler sätt att se matchen.

Med ett konto på CMore kan du streama Häcken – Djurgården. Allt som krävs är

  • Match: BK Häcken – Djurgårdens IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag 12 augusti 15:00
  • Arena: Bravida Arena, Göteborg
  • Stream: CMore

Dalkurd – Malmö stream

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, BK Häcken

Abrahamsson
Ekpolo – Wahlström – Hammar – A. Andersson
Friberg – Mohammed – Faltsetas
Irandust – Jeremejeff – Paulinho

Skador: Christoffer Källqvist, Juhani Ojala (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Djurgårdens IF

Isaksson
Gunnarsson – Danielsson – Olsson – Une Larsson
Ring – Walker – Karlström – Bärkroth
Mrabti – Kozica

Skador: –
Avstängningar: –

Djurgården oerhört formstarka

BK Häcken har en lägre poängskörd än de flesta getingar hoppats på, där man ligger på nionde plats med sina 22 inspelade pinnar. Andreas Alm har ett bra spelarmaterial att arbeta med men man har inte riktigt fått till det.

Djurgården inledde svagt men ryckte sedan upp sig och är nu ett av de allra formstarkaste lagen i hela Allsvenskan. Man har inte förlorat inom Sveriges gränser på sina 10 senaste matcher, men åkte dock på en hård smäll när man förra torsdagen förlorade borta i Ukraina mot Mariupol. Förlusten innebar att man slogs ut ur kvalet till Europa League, och Jonas Olsson konstaterade efter slutsignalen att förlusten kändes så mörk att han nästan ville sluta spela fotboll.

Djurgården har inte vunnit mot Häcken i Göteborg sedan år 2006. Därefter har man sex förluster och två oavgjorda borta mot Häcken.

Speltips

Häcken hålls som knappa favoriter i den här matchen, och vi kan bara hålla med spelbolagen. Laget kommer från en stark bortaseger mot Örebro SK.

Djurgårdens bortasvit mot Häcken är bokstavligt talat skrämmande, med resultatraden 0-2-6 de senaste tio åren. Hur mycket betyder då egentligen historians kraft? Svårt att säga, men klart är åtminstone att vi sett tidigare att Djurgården är rädda för spöken.

Vi tippar den raka 1:an till 2.40 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Häcken vinner
  • Odds: 2.40, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar