Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 apr, 2021

AIK – Degerfors, 12/4: Stream, speltips & odds

AIK Degerfors stream speltips

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

AIK och Degerfors ställs emot varandra på Friends Arena. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni kan hitta en live stream till densamma.

AIK siktar som alltid högt, trots en svag fjolårssäsong. Degerfors är tillbaka i Allsvenskan efter många år, och hoppas kunna göra fansen glada genom att hålla sig kvar.

Kolla in vårt speltips med odds till matchen måndag 12 april, och kanske även lite oddsbonusar. Vi visar även hur ni kan streama AIK – Degerfors live.

Vad: AIK – Degerfors IF
Matchstart Kl. 19:00, den 12/4
Vart: Friends Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: AIK vinner matchen (1,86 hos Unibet)

Odds & inför matchen

  • AIK kom på nionde plats ifjol, efter en katastrofal vår men en stark höst.
  • Degerfors kom tvåa i Superettan förra säsongen, efter en riktigt stark inledning av säsongen som bar laget långt.
  • Matchen kommer att spelas utan åskådare, på grund av coronapandemin.

Resultat Odds
AIK vinner 1.86
Oavgjort 3.65
Degerfors vinner 4.20

Oddsen finner du hos Unibet.

Streama AIK – Degerfors

Hur bär man sig då åt för att live streama AIK – Degerfors? Det enda du behöver göra för att hitta en livesändning av matchen är att skapa ett konto på Discovery plus, och där köpa ett sportabonnemang. Matchen visas med hög bildkvalitet.

Det går att se matchen från valfri enhet, så du kan ha igång din AIK – Degerfors stream via mobil, dator eller surfplatta. Det går också att koppla över sändningen till TV-skärmen, om du har en Chromecast eller liknande.

  1. Gå till Discovery
  2. Skapa ett konto
  3. Skaffa ett sportabonnemang
  4. Streama AIK – Degerfors + alla matcher från Allsvenskan

Speltips inför matchen

AIK fick en riktig fiaskostart på fjolårssäsongen, när AIK:s satsning på att spela som Atalanta gick sisådär. Rikard Norling fick ta smällen och kickades, varpå Bartosz Grzelak tog över och återgick till det som tidigare nästan varit klubbens signum; ett organiserat spelsätt med lägre stående lag.

Som ett resultat av förändringen av spelsättet och inte minst värvningen av Mikael Lustig, började det gå bättre för AIK. Man tog mycket poäng över hösten och lyckades landa in på en nionde plats, åtminstone.

Nu ställs AIK mot nykomlingen Degerfors, i den allsvenska premiären 2021. Degerfors kom tvåa i Superettan ifjol, och även om man tappat tongivande Axel Lindahl så finns här en del spelare som ska kunna störa AIK.

Vi finner Sargon Abraham, som vänt tillbaka efter en tid i IFK Göteborg. Johan Bertilsson är det också många som kommer ihåg, som spelat allsvenskt för bland annat Kalmar FF och senast Örebro. Ifjol stod han för 19 mål och 5 assist i Superettan. Ferhad Aysz och Jonathan Tamimi är andra spelare att hålla ögonen på. Men den Degerforsspelare som kommer att ha flest blickar på sig är Victor Edvardsen, som inför säsongen försökte komma loss från Degerfors för att gå till just AIK. Men Degerfors släppte honom inte, och nu ska han istället göra det emot ”Gnaget”.

AIK brukar inleda sina säsonger med att kryssa, men här är kvalitetsskillnaden så pass stor att de svartgula bör kunna avgå med segern i behåll. Två startspelare från landslaget i Mikael Lustig och Sebastian Larsson, och några spelare som sina bästa dagar är nära landslagsklass de också – Per Karlsson, Sotirios Papagiannopoulos och Nabil Bahoui,

När oddset på hemmaseger är så högt som 1,86 gånger insatsen, då tvekar vi inte. Vi spelar att AIK vinner matchen, på Unibet.

  • Vårt speltips: AIK vinner matchen
  • Odds: 1.86
  • Spelsida: Unibet
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar