BK Häcken - AIK
NYHETER

Hitta din live stream till BK Häcken - AIK i Allsvenskan.

Streama Häcken – AIK live

Det är inte särskilt svårt att streama Häcken – AIK på internet. Det är faktiskt så enkelt som att skaffa ett konto på CMore, och där välja abonnemanget C More All Sport. Då kan du titta på alla matcher från Allsvenskan, och alltså bland annat se toppmötet mellan BK Häcken och AIK.

Kvaliteten på sändningarna på C More är alltid av oerhört hög kvalitet, till tittarnas stora glädje. Du får alltid bra ljud och HD-bild. Kommentatorerna är dessutom väldigt skickliga, och just denna match kommenteras av Mats Lilja och före detta landslagsspelaren Erik Edman.

Det går att se din Häcken – AIK live stream från valfri plattform. Titta på den allsvenska toppmatchen från mobil, surfplatta eller från din dator.

  • 1. Gå in på cmore.se
  • 2. Skapa konto och välj abonnemanget C More All Sport
  • 3. Titta på BK Häcken - AIK via live stream (avspark söndag 15 september 15:00)

Läs även hur ni gör för att streama Hammarby - IFK Norrköping live, eller varför inte kolla in vår rapport inför Örebro - GIF Sundsvall med live stream. I följande länk kan du även läsa om speltips till Allsvenskan.

Titta på Häcken – AIK på TV

Naturligtvis kommer BK Häcken – AIK även att visas på TV. Den kanal som sänder matchen är C More Fotboll, där du kan titta på mötet avslappnat i soffan.

Luta dig tillbaka och ta del av alltifrån försnack, matchen, halvtidssnack och eftersnack. Sändningen börjar redan 14:30, och då kan du antagligen lyssna på Alexander Axén och Olof Lundh eller Hasse Backe. Matchen börjar sedan 15:00.

Om du saknar kanalen som visar Häcken – AIK men vil hitta en lösning att trots det se matchen på TV, ska vi säga dig att det inte är så svårt att lösa.

Du som lyckats hitta ett sätt att streama Häcken – AIK kan koppla din livesändning från dator/mobil/surfplatta till TV, med hjälp av till exempel HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 14:30 (avspark 15:00)

Inför matchen

Toppstriden i Allsvenskan är oerhört spännande i år, med sju lag som slåss om Europaplatser och även ett potentiellt guld. AIK har en god chans på nytt guld, med bara en poäng bakom Djurgården. BK Häcken jagar strax därefter, och har fyra poäng upp till Djurgården.

Paulinho har precis börjat komma tillbaka i god form för Häcken, vilket är ett stort lyft för hela laget.

AIK saknar Enoch Kofi Adu på grund av avstängning.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se