NYHETER

Kan tabellettan Hammarby besegra även de regerande mästarna, eller tar det stopp här?

Hammarby - Malmö live stream

Det är mycket enkelt att streama Hammarby - Malmö i Allsvenskan, men det är dessvärre inte helt . Du behöver ett konto på CMore, där du köper antingen ett abonnemang eller en matchbiljett till just denna match.

  • Match: Hammarby - Malmö, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 16 maj, kl. 19:00
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Streama Allsvenskan med CMore

Hammarby i topp

Hammarby har gjort en sällan skådad inledning på Allsvenskan 2018. Laget har vunnit sju matcher av åtta, och spelat oavgjort i en.

Elaka tungor menade i början av säsongen att Hammarby endast ställs mot svagare motstånd, men det är svårt att hävda numera. Bland de åtta lagen på placering 2-9 har Hammarby spelat emot sex.

Tränarbyte i Malmö

Malmö FF har det gått desto tyngre för. Laget ligger på tionde plats, och har dessutom hunnit med att förlora finalen i Svenska Cupen mot Djurgården med hela 3-0. I helgen fick man se ett övertidsmål sänka laget borta i Trelleborg, vilket var droppen för klubbledningen som omedelbart sparkade Magnus Pehrsson.

Ny tillfällig tränare är Daniel Andersson, som därmed kliver ner från sin tidigare sportchefsroll. Parallellt pågår arbetet med att hitta en ny tränare till klubben.

Det återstår att se om Malmö FF får den välkända, positiva effekten som ofta infinner sig de allra första matcherna efter ett tränarbyte.  

Trolig laguppställning, Hammarby

Wiland
Sandberg – Paulsen – Fällman – Solheim
Andersen – Junior
Khalili – Tankovic – Hamad
Dibba

Skador: Erkan Zengin, Kennedy Bakircioglü, Neto Borges
Avstängningar: -

Trolig laguppställning, Malmö

F. Andersson
E. Larsson – L. Nielsen – R. Bengtsson – Binaku
Svanberg – Traustason – Lewicki – Rieks
Rosenberg – Jeremejeff

Skador: Andreas Vindheim, Behrang Safari, Fouad Bachirou, Johan Dahlin, Arnor Traustason (tveksam), Rasmus Bengtsson (tveksam)
Avstängningar: -

Speltips

Hammarby har gjort en mäkta imponerande start på Allsvenskan. Laget är i toppform, och verkar inte kunna stoppas av något lag för tillfället.

Malmö FF har varit minst sagt instabila denna säsong. Att det finns kvalitet i laget står utan tvivel, men man verkar inte kunna få ut den och störs även av flera skador.

Hammarby har sett så pass starka ut att vi tror att man besegrar Malmö här. Vi spelar den raka 1:an till oddset 2.50 på Bet365.

  • Tips: Hammarby vinner matchen, rak 1:a
  • Odds: 2.50, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se