NYHETER

Allt inför Djurgården - IFK Göteborg på Tele2 Arena.

Streama Djurgården – IFK Göteborg

Om du vill streama Djurgården – IFK Göteborg online så behöver du veta att den tjänst som visar matchen live är CMore, och där kan du således se matchen.

Skapa ett konto på CMore – där du kan se alla matcher från Allsvenskan – välj att titta på Djurgården - IFK Göteborg, och se matchen direkt.

Det går att se matchen från valfri plattform – mobil, dator, surfplatta eller TV.

  • Match: Djurgårdens IF - IFK Göteborg, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 31 oktober, 19:00
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Streama GIF Sundsvall - Hammarby

Titta på Djurgården – IFK Göteborg på TV

Planerar du att titta på Djurgården – IFK Göteborg på TV är kanalen du ska ratta in C More Live 2. Där visas matchen direktsänt, och du kan se den från och med avsparkstiden 19:00.

Saknar du kanalen går det även att koppla in matchen från datorn med hjälp av en HDMI-kabel, så att du trots allt kan kolla matchen från Allsvenskan på TV-skärmen.

Trolig laguppställning, Djurgården

Vaiho
Une Larsson – E. Johansson – J. Olsson – Augustinsson
Bärkroth – Ulvestad – Walker – Eddahri
Badji – Mrabti

Skador: Andreas Isaksson
Avstängningar: Niklas Gunnarsson, Marcus Danielsson

Trolig laguppställning, IFK Göteborg

Dahlin
Salomonsson – Starfelt – Boo Wiklander – Wernersson
S. Ohlsson – Erlingmark – Oldrup Jensen – Karlsson Lagermyr
S. Abraham – Kharaishvili

Skador: André Calisir, Robin Söder, Tobias Hysén
Avstängningar:

Två av Allsvenskans stora besvikelser

Djurgården och IFK Göteborg är två stora besvikelser i Allsvenskan 2018. Djurgården har sålt av sina anfallare utan att ersätta dem, vilket gjort laget mycket uddlöst framåt. Som lagkaptenen Jonas Olsson frustrerat sammanfattade situationen i CMore härom månaden: ”Det är svårt när man bara har en forward och en ytterback i hela truppen. Vi har sex mittbackar och sex yttrar, så det finns ingen balans”.

Huruvida en lagkapten bör uttala sig offentligt på det där sättet går verkligen att diskutera, men Olsson hade definitivt en poäng i vad han sade. Djurgårdens trupp är mycket obalanserad, och laget har inte lyckats följa upp fjolårets fina fjärdeplacering.

IFK Göteborg har gjort en mycket svag säsong. Laget riskerade länge att dras in i bottenstriden, men det är ingenting man behöver oroa sig för längre. Nu handlar det bara om att göra en så pass bra säsongsavslutning som möjligt, för att gjuta hopp i laget inför nästa säsong.

Göteborg har de två senaste matcherna testat att spela 4-4-2, vilket slutat i seger mot Brommapojkarna och förlust mot GIF Sundsvall. Det återstår att se om Poya Asbaghi fortsätter med 4-4-2, eller om han återgår till sin vanligtvis föredragna trebackslinje.

Speltips

Djurgården står utan två av sina ordinarie försvarare, och Jacob Une Larsson väntas kliva ut som högerback medan Erik Johansson kliver ned från den centrala mittfältspositionen – där han var så framgångsrik – för att återigen spela mittback.

Formen är mycket svag för Djurgården. Laget har inte vunnit sedan den 22 september, och står på fem raka matcher utan seger. Göteborg har väl inte direkt heller någon formkurva att skryta om, men tog åtminstone en efterlängtad seger mot Brommapojkarna för en dryg vecka sedan.

Vi känner att det är två lag utan spets och utan mycket att spela för som möter varandra, och tycker att krysset ligger nära till hands. Till hela 4 gånger pengarna, på Bet365, hugger vi direkt.

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 4.00, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se