Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 jan, 2017

Real Socidad – FC Barcelona: Copa del Rey fortsätter..

I sann januari-traditon så fortsätter Copa del Rey, och cupen börjar nu dra ihop sig. Vi är framme i kvartsfinalerna och konkurrensen börjar hårda.

I kvartfinalen lyckades de lotta fram Real Socidad mot FC Barcelona. Det bäddar helt klart för en match som vi ser framemot. Båda lagen spelar bra i La Liga, och har goda förutsättningar till att bjuda på en riktigt underhållande match.

Behöver du streama Copa del Rey, så är det som vanligt bet365 vi rekommenderar. Där ser de till att visa matchen till aktiva spelare som nyligen gjort en insättning. De erbjuder självklart inte bara matcher i La Liga & Copa del Rey!

Mer info om bet365 live streams hittar du längre ner i texten.

Avspark: Den 19/1-2016, kl. 21.00
Arena: Anoeta
Visas hos: bet365

Se matchen!

Det går att se matchen med hjälp av ett spelkonto inne hos bet365. De erbjuder dig att alltid streama en lång rad matcher i fotboll eller andra sporter. Med hjälp av ett aktivt spelkonto så når du till massor av streams online.

Med ett aktivt spelkonto så innebär det att du har bevisat bet365 att du är en aktiv spelare. Det gör du genom att sätta in pengar, och spela på odds emellanåt.

Att kunna streama spansk fotboll innebär att du får tillgång till alla FC Barcelona live streams. Dessutom andra sändningar till Real Madrids matcher. Både i Copa del Rey och i La Liga.

När det gäller matchen mellan Real Socidad – FC Barcelona, så kommer den att sändas live. Du kan räkna med att sändning av matchen kommer att påbörjas ungefär 5-10 minuter innan det att matchen startar.

Inget upprepat misstag?

Vi kommer i vanlig ordning att spela på matchen. Vi kommer då välja att ta FC Barcelona som vinnare. Förra omgången så förlorade nämligen FC Barcelona sin första match emot Athletic Bilbao, vilket satte FC Barcelona i stor press tills returmötet.

Därför tror vi att FC Barcelona inte kommer att göra om samma misstag, utan se till att ta vara på sin match, och sätta sig i en tryggare situation när de nu spelar mot Real Socidad.

Om vi ser matchen från Real Socidads synvinkel, så handlar de om att trycka framåt. Att vinna matchen på hemmaplan ser vi som ett måste om Real Sociedad ska hålla sig kvar i Copa del Rey.

Odds hos bet365

Vi kommer att använda oss av bet365 som ger oss det bästa oddset på fotboll som vi vill betta på. De ser alltid till att krydda upp sina odds när stora lag som FC Barcelona ska spela.

  • Vårt tips: FC Barcelona vinner matchen
  • Odds: 1.50

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar