Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 okt, 2016

Palermo – Udinese: Viktiga poäng på Sicilien

Med endast nio omgångar spelade i Serie A, så hittar vi ett ganska så klassiskt möte i vår spelkupong. Det handlar om matchen mellan Udinese & Palermo. Två lag som hittills ligger i tabellens nedersta skikt.

Ska något av lagen kunna rycka, och få andrum från den hårda bottendelen av Seria A? Vi hjälper dig att ta fram odds från matchen, samt ger tips på bra streams mellan Udinese – Palermo.

Avspark: kl. 20:45, den 27 oktober
Arena: Renzo Barbera
Visas hos: Bet365

Stream till matchen

Att följa italienska Serie A från Sverige har länge varit populärt. Att kunna livesända matcher från Serie A har däremot inte varit känt lika länge. Ända sedan Bet365 började med att visa streams från Italien har vi kunnat avnjuta riktigt bra fotboll.

Vill du hitta stream till Palermo – Udinese den 27 oktober, så finns den hos bettingsajten. Du följer bara våra enkla råd här nedanför. Sedan kan du streama fotboll från Serie A, och många andra bra matcher från hela världen.

  • Klicka dig vidare till Bet365 från Sportal
  • Logga in, eller skapa ett nytt konto
  • Ta dig till deras livestrems
  • Välj den match du vill se just nu!
  • Få chansen att livebetta, samtidigt som du följer matchen via livesändning

De streams som erbjuds på den italienska ligan är av mycket bra kvalité. Det är inte riktigt HD, men nära därpå. Det finns även kommentatorer till matcherna som visas hos Bet365. Det är dock inte alltid klart vilket språk som erbjuds.

Inför Palermo – Udinese

Det är två lag som gärna vill se till att vinna matchen. Trots att det inte spelats så många matcher av Seria A ännu. Så kommer de poängen som spelas om i början vara viktiga. Lagen har båda förutspåtts och förväntas ha det tuff i den högsta ligan.

Vi tror att Palermo kommer att göra det som krävs i matchen. Därför tippar vi att hemmalaget på Sicilien kommer att stå som slutlig vinnare i matchen. Varför? Jo, Udinese har förvisso en bättre spelartrupp, och fyllt ut sitt lag med bra talanger. Båda lagen tampas med skador från sina håll, men bäst har Palermo klarat sig anser vi. Dessutom har Palermo haft bra spel mot Udinese i tidigare möten.

Palermo har lyckats vinna de tre senaste mötena mellan lagen, och anses vara ett spöke för ett vanligtvis starkare Udinese.

Odds

Denna gång har vi hämtat oddsen på matchen mellan Palermo-Udinese från Bet365. De ger oss alltid bra odds på matcherna från Serie A.

Palermo vinner – 2.75
Oavgjort – 3.25
Udinese – 2.55

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar