Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 nov, 2016

Lille – Lyon: Streama franska Ligue 1

Skulle du vara intresserad av att hitta live streams inför matchen mellan Lille och Lyon den 18 november? Då har du kommit rätt. Här hjälper vi dig nämligen att snabbt hitta sajter med live streams från många av Europas bästa ligor.

Vi hjälper dig inte bara med att hitta live streams. Vi ser även till att du får med dig ett speltips. Det gör det enklare för dig kunna spela på odds, och tjäna pengar genom att tippa rätt vinnare. Ta hjälp av våra speltips om du inte skulle vara helt säker.

Du får hjälp till streamingstjänster och med speltips. Fortsätt bara läsa, så hittar du den information som du behöver!

Avspark: kl. 20:45, den 18 november
Arena: Stade Pierre Mauroy
Visas hos: Bet365 livestreams

Så streamar du fotboll från Ligue 1

Det är inte alls svårt att hitta live streams till Ligue 1. Skulle du vilja se fransk fotboll på nätet, så behöver du endast vara medlem hos en bettingsajt. Skulle du ha ett spelkonto inne hos Bet365, så får du chansen att streama fotboll direkt online.

Bet365 erbjuder nämligen livestreaming av sport. De har valt att erbjuda sina medlemmar ett stort utbud av fotboll som du ser helt .

Som du säkert märker så kan du spara pengar genom att streama fotboll från Bet365. Andra alternativ är att ha flera olika tv-abonnemang, eller betalat för ett streamkonto hos en betalningstjänst.

Många i Sverige har märkt av fördelar, och hur smidigt det är att streama fotboll via Bet365. Se till att även du tar chansen att se Ligue 1 .

fransk fotboll lille lyon

Odds på matchen

Detta klassiska möte i Ligue 1 kommer att bli en hyfsad jämn match. Däremot har inte Lille inte hittat sitt spel alls ännu. Detta resulterar i att Lille just nu ligger i botten av den franska ligan.

Vi tror att Lyon kommer att vinna matchen, eller i värsta fall spela oavgjort. Lyon är ett lag som alltid är uppe och krigar om de högsta placeringarna i Ligue 1.

Vårt speltips landar i en vinst för Lyon. Spelar vi inne hos Bet365, så kan vi streama matchen , samtidigt som vi kan spela på marknadens bästa odds för den franska ligan.

Nedan presenterar vi de odds som finns för matchen mellan Lille och Lyon den 18 november 2016. Notera att oddsen kan ändras ju närmare matchstart vi kommer. Både till det negativa eller till det positiva för din del.

  • Lille vinner – 2.75
  • Oavgjort – 3.10
  • Lyon vinner – 2.62

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar