Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 okt, 2016

Genoa – AC Milan: Derby i norra Italien!

Då var det dags att tipsa våra läsare om ett speltips i italienska Serie A. Matchen denna gången spelas i Genoa, närmare bestämt på Luigi Ferraris som betraktas som svår borg att inta. Likt som många andra lag i Serie A är Genoa starka på hemmaplan.

Är det såpass starka att de kan stå emot AC Milan? Ett formstarkt Milan, som förväntat redan är med i toppstriden efter endast åtta spelade matcher. Matchen spelas tisdagen den 25 oktober, och många i Sverige vill självklart se matchen. Därför tipsar vi även om streams för Genoa & AC Milan.

Nedanför kan du läsa vidare om hur du srreamar fotboll från Serie A , samt få speltips för matchen på tisdag.

Avspark; 25 oktober, kl. 20:45
Arena: Luigi Ferraris
Visas hos: Bet365

Livestreaming från Serie A

Inne hos Bet365 och andra bettingsajter, så kan du streama fotboll från hela världen. Det enda du behöver för att kunna streama , och med bra kvalité är en mobil, surfplatta eller dator. Sedan behöver du även ha en hyfsat bra internetkoppling. Sist, men inte minst så behöver du ett spelkonto hos Bet365.

Som medlem inne hos Bet365 så kommer du att få chansen att streama fotboll . De visar många heta matcher från bl.a. Bundesliga, Premier League, La Liga, och Serie A. Därför är det ett måste av dig som sportfantast, att ha ett spelkonto hos bettingsidan.

En annan sajt som kan erbjuda dig att streama sport på nätet är Unibet, Denna bettingsida erbjuder ett liknande utbud av fotboll som Bet365. Även här hittar du till massor av bra fotbollsmatcher från hela världen. Skapa ett konto du också, och börja se fotboll redan idag.

En fördel med att du kan streama sport från samma sajt som du kan betta på är många. Med hjälp av bettingstjänsten, så kan du liveoddsa på de matcher som du sedan kan följa. Denna form av betting tycker vi är extra rolig och spännande.

Speltips

Trots en nackdel av bortaplan, så känns ändå AC Milan tillräckligt starka för att klara av Genoa. AC Milan har inga större skadebekymmer, samtidigt som de verkar fått igång sitt spel på ett bra sätt. Genoa har inte gjort en dålig start på något vis. De ligger i skrivande stund på den övre halvan av tabellen. Där hoppas de säkerligen på att stanna länge, Vi misstänker att ett av målen för Genoa är att hamna just på tabellens övre halva.

  • Genoa vinner – 2.70
  • Oavgjort – 3.20
  • AC Milan vinner – 2.62

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar