NYHETER

Läs om hur du gör för att titta på UFC-fighten mellan Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov live.

Se McGregor vs Nurmagomedov live

Årets största UFC-fight ska hållas på lördag, när Conor McGregor slåss emot Khabib Nurmagomedov i ringen. Vill du titta på fighten live? Läs vidare, i denna text berättar vi nämligen hur du går tillväga för att se uppgörelsen.

Vill man se matchen på plats måste man resa ända till T-Mobile Arena i Las Vegas, USA. Därutöver betala omkring 6 000 kronor för de billigaste platserna. Det är visserligen häftigt att titta på MMA live, men till de priserna föredrar i alla fall vi att titta på matchen på TV.

Matchstart: 04:00 7/10 2018 (natten till söndag).

  • 1. Gå in på Viaplay
  • 2. Välj mellan Viaplay Sport, Viaplay Total eller Sport Day Pass.
  • 3. Titta på McGregor vs Khabib live!

Streama McGregor vs Khabib live

Tittarsiffrorna sköt i höjden när Conor McGregor slogs emot Floyd Mayweather för ett drygt år sedan, då många ville se den stora matchen. Intresset för att titta på Conor McGregor vs Khabib Nurmagomedov är det största sedan dess. Alla vill kolla när McGregor gör sin första MMA-fajt sedan förlusten i boxning mot Floyd, och nu ska McGregor visa sig från sin rätta sida. Det blir samtidigt intressant att se Nurmagomedov i sin antagligen största match någonsin.

För att streama McGregors fight mot Nurmagomedov direkt behöver du ett konto på Viaplay, då det är där du kan se matchen live. För att se fajten måste du sedan ha Viaplays sportpaket.

Du går in på Viaplay, skapar ett konto och betalar för att streama McGregor vs Khabib, då kan du se matchen direkt. Det är möjligt att se din live stream just direktsänt, men du kan även pausa sändningen, spola tillbaka eller kolla i efterhand.Sändningen börjar redan natten till söndag klockan 00:30, och själva fajten går av stapeln klockan 04:00 natten till söndag.Svenska kommentatorer är Paul del Valle och Waldo Zapata.

Titta på McGregor vs Khabib på TV

Det går inte att titta på matchen på TV, då ingen svensk kanal sänder matchen. Du får helt enkelt titta via Viaplay istället.

Vi kan dock glädja dig med att det går att se matchen från dator, mobil, surfplatta eller valfri annan plattform.

Inför matchen

Conor McGregor är den mest kända av dessa två MMA-fighters, men det behöver nödvändigtvis inte betyda att han är favorit. Den vi kommer att få se honom möta är ryssen Khabib Nurmagomedov, som är den nuvarande lättviktsmästaren. Nurmagomedov har gått 26 fajter genom karriären, och vunnit samtliga.

McGregor har i sin tur fått visa upp sig som en vinnare vid 18 tillfällen, men samtidigt fått se sig som förlorare 3 gånger.

Det blir en tuff match för McGregor och vill håller Nurmagomedov som favorit. McGregor är tuff i käften och även på banan men Nurmagomedov har fortfarande inte förlorat en enda fajt.

I matchen Conor McGregor vs Khadid Nurmagomedov tippar vi att Khadid vinner, till oddset 1.62 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Khadid Nurmagomedov vinner
  • Odds: 1.62, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se