Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 okt, 2017

Mikaela Laurén vs Cecilia Braekhus: Live stream & odds

Det börjar dra ihop sig till den boxningsmatch många i Sverige har sett framemot. Mikaela Laurén har utmanat Cecilia Braekhus i en match som kommer att gå av stapeln den 21 oktober.

Här kommer vi hjälpa dig med att streama Cecilia Braekhus – Mikaela Laurén live på nätet. Det är inte bara live streams som vi kommer hjälpa dig med. Vi kommer här även ge dig oddsen inför matchen, samt vart du kan betta på boxning online.

Vi ger dig med andra ord att som krävs inför matchen mellan dessa två damboxare i Skandinavien. Frågan är nu om det är Sverige eller Norge som drar det längsta strået.

cecilia braekhus mot mikaela lauren

  • Matchstart: Den 21/10, kl. 19:00
  • Visas hos: Viaplay
  • Odds: bet365

Braekhus vs Laurén stream

Att nå till en live stream från boxningsmatchen mellan Cecilia Braekhus och Mikaela Laurén är inte svårt. Det är en välkänd och populär streamingsida som kommer att visa matchen.

Denna sida är Viaplay. De har under en lång tid valt att sända heta matcher inom boxning och MMA. De gör inget undantag för matchen mellan Braekhus vs Laurén.

Det är nämligen inne hos Viaplay som du kommer att kunna streama Braekhus – Laurén.

Många ställer sig frågan om det är att se damboxning hos Viaplay. Det är det tyvärr inte, utan matchen kommer endast vara möjlig att kolla på för premiummedlemmar hos Viaplay.

Det är däremot möjligt för alla i Sverige att bli medlemmar på sidan och köpa premium när som helst.

Det är ett bra sätt för dig att använda dig av om du vill kunna se Braekhus vs Laurén via live stream.

Gissningsvis så är det många svenskar som vill ta del av detta nordiska möte mellan två av Sverige och Norges bästa damboxare.

Gå gärna genom de steg som vi radar upp här nedanför för att direkt kunna streama damboxning mellan Cecilia Braekhus och Mikaela Laurén den 21/10.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto
  • Köp premium
  • Streama Braekhus vs Laurén

norge och sverige flaggor

Odds på matchen

Självklart finns det bettingsidor som hjälper dig att spela på odds inför matchen. Det är inte helt ovanligt att det finns odds att spela på när det kommer till damboxning på hög nivå.

Inne hos bet365 så kan du placera bets på den boxare som du tror kommer gå vinnande ur ringen den 21 oktober.

Här nedanför så kommer du hitta de odds som gäller i skrivande stund. Då ser vi att det på förhand ser ut som den norska damboxaren har ett stort övertag.

  • Vinst för Braekhus = 1.050
  • Vinst för Laurén = 9.00

Lägg ditt odds hos bet365 nu!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar