Serie A live streams

Finns det något land som är så tokiga i fotboll som i Italien? Varje år kan du hänga med i fotbollsfesten genom att streama Serie A online. Här hjälper vi dig med de knep som låter dig kolla på Serie A live streams.

Runt om på nätet finns det allt fler sidor som väljer att sända matcher från Serie A. I Sverige kan vi glädja oss med att flera kombinerade betting- och streamsidor börjat erbjuder oss streams från Serie A. Detta i utbyte mot att du har ett konto som du aktivt spelar på.

I förlängning innebär det att du utan problem både kan spela på odds i fotboll, samtidigt som du kan nå Serie A streams direkt på din mobil, dator, surfplatta eller TV. Du väljer själv hur du vill se en av Europas hetaste ligor live från din soffa!

Vill du titta på fotboll från Serie A? Gör det på Bet365!

Streama alla matcher i Serie A på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Du kan se alla matcher från Serie A 2021 inne hos bet365. Följ stegen nedanför för att direkt ta dig till alla live streams från Italien. Du kan även streama Coppa Italia på Bet365.

  1. Klicka dig vidare till bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in 50 kr att spela odds för
  4. Börja streama Serie A matcher online

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Där kan alla som har ett spelkonto & väljer att spela på odds kunna se Serie A matcher. Följ spelschema & nyheter på Serie A:s officiella hemsida.

Aktuella matcher:

serie a matcher live

Coppa Italia

Det är inte bara fotboll från Serie A som du kan streama online. Det finns även gott om live streams inför matcher i Coppa Italia (Italienska cupen). Det innebär att du med hjälp av ett spelkonto & en insättning kan se de lag i Italien som du håller allra närmst om hjärtat. Under en omgång i Coppa Italia så finner vi massor av stora klubbar som gör allt för att ta sig vidare i deras inhemska cup.

Det bäddar självklart för många bra matcher inom den italienska fotbollen. Se till att du är förbered med ett konto inne hos Unibet & få tillgång till även dessa matcher. Vi tror knappast du blir besviken på den spänning och dramatik som utspelar sig i både Serie A & Coppa Italia.

Det kommer även vara möjligt att se Serie A med CMore. En stor tjänst i Sverige som bland annat täcker upp alla matcher från den italienska högstaligan.

Fotbollslag i Italien

Som tidigare nämnt är Serie A en mycket populär liga i Sverige. Främst intresse är det av de lagen som nästan varje år gör upp om titeln.

Nedan har vi valt att rada upp de mest intressant klubbarna i Italien just nu.

  • AC Milan

Ett legendariskt lag med en lång och vacker historia. AC Milan kommer från Milano som oftast beskrivs som en fotbollstokig stad. Laget känns främst igen på deras svart- och rödrandiga tröjor som de burit sedan starten av klubben. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama alla AC Milans matcher.

  • Roma

Ett ständigt topplag från Italiens huvudstad Rom. Har sällan varit Italiens främsta lag, men de har alltid skuggat sina konkurrenter på ett nära avstånd.

  • Juventus

Även Juventus är ett mycket klassiskt lag i Serie A. Laget från Turin har vunnit varenda ligatitel sedan 2012. Juventus har många fans världen över, och många vill gärna se laget spela fotboll i Serie A.

  • Inter

Blå- och svartrandiga Inter är ett lag som vanligtvis brukar blanda sig i topplaceringarna. Tillsammans med AC Milan så skapar de en rivalitet i den fotbollstokiga staden Milano. På senare år har dessvärre Inter tappat, och är nu försvagat.

  • Napoli

Laget från Neapel har varit Juventus största utmanare om ligatiteln de senaste åren, men de har inte nått hela vägen. Har den meriterade tränaren Carlo Ancelotti vid rodret.

  • Lazio

Lazio är en anrik klubb som har många bra säsonger med i deras historia. Laget är från Rom och spelar varje år ”Derby della Capitale” mot Roma. Lazio har länge varit en klubb som räknas till Europas största klubbar sett över tid.

Streama Serie A: Frågor & svar

Kan man streama Serie A gratis online?

Du kan inte streama Serie A gratis på nätet. Däremot kan du skaffa ett konto på Bet365, göra en insättning på minst 50 kronor och därefter streama alla matcher från Serie A.

Var kan man se Serie A på nätet?

Serie A visas direktsänt på Bet365, och där kan du således titta på alla matcher. Allt som krävs är att du skapar ett spelkonto på sajten, och där gör en insättning på minst 50 kronor.

Visas Serie A på Bet365?

Ja, Serie A visas på Bet365. Skapa ett spelkonto och gör en insättning på minst 50 kronor, så kan du se alla matcher från Serie A.

Vilket italienskt lag är roligast att titta på?

Det är naturligtvis en smaksak, men de flesta tycker om att se offensiv och målglad fotboll. Serie A-laget som vi kan rekommendera om ni tycker om att se mål är Atalanta Bergamo, då de snittar omkring 3 gjorda mål per match.

Går det att koppla Serie A-sändningen till TV:n?

Ja, det går att koppla din Serie A live stream från valfri plattform till TV:n. För att göra det krävs att du har en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller liknande verktyg.

Live odds – Spela live på matchen

En stor fördel med att kunna sända matcher på en sida som även erbjuder live odds är självklar. Detta leder till att du på samma hemsida kommer kunna se din match, samtidigt som du har friheten att betta på matcherna samtidigt.

Det är något som många föredrar. För hur många gånger har man inte trott sig veta resultatet i en match redan innan domaren blåser av matchen. Nu kan du se till att även vinna pengar på dina förutseelser. Helt utan att behöva öppna en ny sida. Du använder bara samma sajt som du kan se matchen på.

Ronaldo återupplivar italienska ligan

Ett stort dragplåster inför Serie A 2019 & 2020 är att Cristiano Ronaldo signade ett kontrakt med Juventus förra sommaren. Det har lett till större bevakning av ligan, och större intresse för Serie A utomlands. Det är kul att ligan växer igen. Alla känner till att Cristiano Ronaldo är en av världens bästa fotbollsspelare, om inte den allra bästa. Han har fans runt om i hela världen som följer hans karriär, oavsett vilket lag som han spelar i.

Utöver Ronaldo har andra klubbar i Serie A sett till att dra till sig stora världsstjärnor. Några av de spelarna som vi hittar i Italien är Mauro Icardi, Douglas Costa, Lorenzo Insigne, Krzysztof Piątek, Dries Mertens och svenske Robin Olsen.