Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 feb, 2023

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips

Det är dags för ett av världens största stortevent – nämligen Super Bowl. Du hittar allt om Super Bowl 2023 stream och betting i vårt speltips.

Det är lagen Kansas City Chiefs som gör upp mot Philadelphia Eagles i finalen av NFL. Enligt de odds som finns bland svenska bettingsidor så är det Philadelphia Eagles som står som favoriter.

Inför Super Bowl 2023 så finns det goda chanser att hitta bra oddsbonusar att spela med. Även detta kommer vi att hjälpa dig med i vår lilla guide.

Vad: Super Bowl 2023 (NFL final)
Lag: Kansas City Chiefs – Philadelphia Eagles
När: 13/2, kl. 00:30 (svensk tid)
Vart: State Farm Stadium
Live stream & TV: > CMore
Speltips: Jalen Hurts blir MVP (2.00 hos Betsson)
Pausunderhålning: Rihanna

Streama Super Bowl 2023 live

För att kunna se Super Bowl 2023 via live stream så behöver du ta hjälp av Cmore. Det är den streamingtjänst i Sverige som har möjlighet att sända NFL och Super Bowl stream online.

Gå vidare till Cmore för att skapa ett konto. När du väl har skapat ett konto så väljer du ett av de abonnemang som låser upp bl.a. Super Bowl live stream från 2023. Du hittar all information om priser och paket inne hos Cmores hemsida.

Kolla in alla steg du behöver ta för att se och sända Super Bowl på nätet eller på TV.

 • Besök CMore
 • Skapa ett konto
 • Välj abonnemang
 • Gå till alla sport streams
 • Streama Super Bowl 2023

Super Bowl speltips

Det förväntas att bli en otroligt jämn final av NFL nu när Super Bowl 2023 ska spelas. Det räcker att titta till oddsen för att märka av att spelbolagen inte riktigt är säkra på vinnaren.

Först klara för Super Bowl finalen blev Kansas City Chiefs. Detta efter att slagit Cincinnati Bengals. Philadelphia Eagles kvalificerade sig efter en vinst över San Fransisco 49’ers.

Det som gör det svårt att välja odds i vårt speltips inför Super Bowl är inte minst statistiken. Båda lagen står på 14 vinster och 3 förluster innan matchen ska avgöras.

Många experter har pekat på vikten över lagens quaterbacks i matchen. Det kommer bli en nyckel för att vinna Super Bowl 2023. I Philadelphia Eagles så finner vi Jalen Hurts. I Kansas City Chiefs så är det Patrick Mahomes som fansen håller sina tummar på.

Det laget som vinner lär få sin quaterback utsedd till Super Bowls MVP (Most Valuable Player). Därför kan du själv boosta oddsen genom att välja MVP för matchen – istället för ett matchresultat. Det är just dessa oddsen vi kommer spela på i vårt speltips.

Vi tror att det till slut landar på Jalen Hurts – vilket också betyder att vi tror att det är Philadelphia Eagles som går från matchen som vinanre.

Om Betsson skulle vara en ny bettingsida för dig – så kommer du att kunna hämta en bonus på 500 kr. Perfekt att använda på ett event som Super Bowl!

Bästa odds & bonusar inför Super Bowl 2023

Vi har kollat in andra odds som kan vara intressanta inför att du ska spela på betting under Super Bowl. Du kan se lite olika odds som vi tycker känns intressanta – utöver vårt speltips.

Vi har även tagit med lite spelbolag och bonusar som vi tycker passar perfekt inför Super Bowl. Du hittar en lista med alla Super Bowl bonusar att spela med en liten bit ner.

Fler speltips: Odds från Unibet:
Philadelphia Eagles vinner 1.83
Under 50,5 poäng i matchen 1.91
Kansas City Chiefs gör första touchdown 1.98

Om Super Bowl 2023

Detta blir den 57:e upplagan av en Super Bowl final. Matchen kommer att spela i University of Pheonix Stadium i Arizona.

Inför varje Super Bowl så är det alltid väldigt höga krav ställda på underhållningen i pausen. För många tittare så kan uppträdandet inför och i pausen vara minns lika intressant som själva matchen. Den artist som kommer vara huvudnummret under halvtid är ingen mindre än Rihanna. Förra året så var det rapartisterna Snoop Dogg och Dr Dre som ansvarade över underhållningen i pausen.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Mer nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1189 Articles